Η χρήση δοκιμής ΜΒ κινάσεων κρεατίνης (CK-ΜΒ) από Fiatest ΠΗΓΑΊΝΕΙ Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Fiatest Go
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Fi-ckmb-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10T/25T
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Αποθήκευση: 2-30℃
Περιοχής δοκιμής: 0.2-75 ng/L Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση της κινάσης ΜΒ κρεατίνης (CK-ΜΒ) σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

Η κινάση ΜΒ κρεατίνης (CK-ΜΒ) είναι ένα ένζυμο παρόν στον καρδιακό μυ με ένα μοριακό βάρος της κινάσης 87,0 kDa.1Creatine είναι ένα dimeric μόριο που διαμορφώνεται από δύο υπομονάδες που υποδεικνύονται ως «Μ» και «Β» που συνδυάζουν να διαμορφώσουν τρεις διαφορετικούς isoenzymes, CK-ΚΚ, το CK-BB, και το CK-ΜΒ. Το ck-ΜΒ είναι isoenzyme της κινάσης κρεατίνης που περιλαμβάνεται στο μεταβολισμό του καρδιακού ιστού μυών. η απελευθέρωση 2.The του CK-ΜΒ στο αίμα που ακολουθεί MI μπορεί να ανιχνευθεί μέσα σε 3-8 ώρες μετά από την αρχή των συμπτωμάτων. Οξύνει μέσα σε 9 έως 30 ώρες, και επιστρέφει στα επίπεδα βασικών γραμμών μέσα σε 48 έως 72 ώρες. 3. Το ck-ΜΒ είναι ένας από τους σημαντικότερους καρδιακούς δείκτες και αναγνωρίζεται ευρέως ως παραδοσιακός δείκτης για τη διάγνωση MI.
Η κασέτα δοκιμής CK-ΜΒ (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια απλή δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ντυμένων αντίσωμα μορίων και συλλαμβάνει τα αντιδραστήρια για να ανιχνεύσει ποσοτικά το CK-ΜΒ ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε σε Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Αφαιρέστε την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ορός/πλάσμα: Ορός/πλάσμα σιφωνίων 75μL στο σωλήνα απομονωτών αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Ολόκληρο αίμα: Ολόκληρο αίμα μεταφοράς 100μL στο σωλήνα απομονωτών με το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
5. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 75μL δείγμα στο δείγμα καλά. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
6. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης, τυποποιημένος τρόπος δοκιμής και γρήγορος τρόπος δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης σε 15 λεπτά μετά από την εφαρμογή δειγμάτων και χτυπήστε «τη δοκιμή», η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από την εφαρμογή δειγμάτων, χτυπήστε τη «νέα δοκιμή» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης μετρώντας αυτόματα κάτω από 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.

Η χρήση δοκιμής ΜΒ κινάσεων κρεατίνης (CK-ΜΒ) από Fiatest ΠΗΓΑΊΝΕΙ Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma 0

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Τα αποτελέσματα που διαβάζονται από Fiatest TM πηγαίνουν Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης.
Το αποτέλεσμα των δοκιμών για HbA1c υπολογίζεται από Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού συσκευή ανάλυσης και επιδεικνύει το αποτέλεσμα για την οθόνη. Για τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Fiatest TM πηγαίνει Immunoassay φθορισμού αναλύει.
Η σειρά γραμμικότητας Fiatest TM πηγαίνει δοκιμή HbA1c είναι της 0.2-75 ng/L.
 
 
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-ckmb-402 CK-ΜΒ κασέτα δοκιμής WB/S/P 0.2-75 ng/L

10T/25T

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852