Εξάρτηση ένα cOem κασετών βημάτων ISO13485/CE δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Oxazepam BZO σε ολόκληρο το αίμα το /Serum/Plasma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Κασέτα (dbz-402)
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum/Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: Λευκό Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων


Εξάρτηση ένα cOem βημάτων ISO13485/CE δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Oxazepam BZO σε ολόκληρο το αίμα το /Serum/Plasma

 

Εφαρμογές:  

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής BZO (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ανίχνευση των βενζοδιαζεπινών ολόκληρο στο αίμα ή τον ορό ή του πλάσματος σε μια κομμένη συγκέντρωση 100ng/ml. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί
αναλυτικός πίνακας ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Περισσότερο διευκρινίστε το ολοκληρωμένο κύκλωμα που η εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Κλινικός
η εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Η συσκευή δοκιμής βενζοδιαζεπινών βημάτων BZO ένα είναι immunoassay βασισμένο στην αρχή της ανταγωνιστικής σύνδεσης. Τα φάρμακα που μπορούν να είναι παρόντα στο δείγμα ούρων ανταγωνίζονται ενάντια στην κλίση φαρμάκων για τις περιοχές συνδέσεων στο αντίσωμα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ένα δείγμα ούρων μεταναστεύει πρός τα πάνω από την τριχοειδή δράση. BZO, εάν παρόν στην κομμένο δειγμάτων ούρων κατωτέρω συγκέντρωση, δεν θα διαποτίσει τις περιοχές συνδέσεων του αντι-bodiesin η συσκευή δοκιμής. Τα ντυμένα αντίσωμα μόρια θα συλληφθούν έπειτα από την ακινητοποιημένη κλίση βενζοδιαζεπινών και μια ορατή χρωματισμένη γραμμή θα παρουσιάσει στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Η χρωματισμένη γραμμή δεν θα διαμορφώσει στην περιοχή γραμμών δοκιμής εάν το επίπεδο BZO υπερβεί την κομμένη συγκέντρωση, επειδή θα διαποτίσει όλες τις περιοχές συνδέσεων των αντισωμάτων αντι-BZO.

Ένα φάρμακο-θετικό δείγμα ούρων δεν θα παραγάγει μια χρωματισμένη γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής λόγω του ανταγωνισμού φαρμάκων, ενώ ένα φάρμακο-αρνητικό δείγμα ούρων ή ένα δείγμα που περιέχει μια συγκέντρωση φαρμάκων χαμηλότερη από κομμένο θα παραγάγει μια γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής λόγω της απουσίας ανταγωνισμού φαρμάκων.

Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πλήρη πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 40μl), κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl) στο δείγμα καλά της κασέτας, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.
 

Εξάρτηση ένα cOem κασετών βημάτων ISO13485/CE δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Oxazepam BZO σε ολόκληρο το αίμα το /Serum/Plasma 0

Για το δείγμα ολόκληρου αίματος:
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
 κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση ολόκληρου του αίματος (περίπου 40μl) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
 για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 40μl του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση ένα cOem κασετών βημάτων ISO13485/CE δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Oxazepam BZO σε ολόκληρο το αίμα το /Serum/Plasma 1

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση βενζοδιαζεπινών είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο κομμένο επίπεδο.


*NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη χρωματισμένη γραμμή.


ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση βενζοδιαζεπινών υπερβαίνει το ανιχνεύσιμο κομμένο επίπεδο.


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852