2000 οπιούχο (OPI) διαγνωστικό φάρμακο ng/mL της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: DOP-R102
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 2000 ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση της οπιούχου ουσίας (OPI) στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF. Για την ιατρική και άλλη επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 
Εφαρμογή:
 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής OPI (ούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ανίχνευση της μορφίνης στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF στην κομμένη συγκέντρωση 2,000ng/mL. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό, αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η μαζική φασματομετρία χρωματογραφίας αερίου (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 
Περιγραφή:
 
Η οπιούχος ουσία αναφέρεται σε οποιοδήποτε φάρμακο που προέρχεται από την παπαρούνα οπίου, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών προϊόντων, της μορφίνης και της κωδεΐνης, και των semi-synthetic φαρμάκων όπως η ηρωίνη. Το οπιούχο είναι γενικότερο, αναφερόμενος σε οποιοδήποτε φάρμακο που ενεργεί στο δέκτη οπιούχων.
Τα αναλγητικά οπιούχων περιλαμβάνουν μια μεγάλη ομάδα ουσίας που ελέγχουν τον πόνο με την πίεση του κεντρικού νευρικού συστήματος. Οι μεγάλες δόσεις της μορφίνης μπορούν να παραγάγουν τα πιό υψηλά επίπεδα ανοχής και τη φυσιολογική εξάρτηση στους χρήστες, και μπορούν να οδηγήσουν στην κατάχρηση ουσιών. Η μορφίνη είναι εκκριμένου unmetabolized, και είναι επίσης το σημαντικότερο μεταβολικό προϊόν της κωδεΐνης και της ηρωίνης. Η μορφίνη είναι ανιχνεύσιμη στα ούρα για αρκετές ημέρες μετά από ένα οπιούχο dose.1
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής OPI (ούρα) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί με τη χρήση του αναγνώστη LF. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα μορφίνης στα ούρα. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής OPI (ούρα) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η μορφίνη στα ούρα 2,000ng/mL. Αυτό είναι η προτεινόμενη διαλογή που κόβεται για τα θετικά δείγματα που τίθενται από τη διοίκηση υπηρεσιών κατάχρησης και πνευματικών υγειών ουσιών (SAMHSA, ΗΠΑ).
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
3.Place η κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαβαστούν με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
5.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.

 

2000 οπιούχο (OPI) διαγνωστικό φάρμακο ng/mL της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE 0

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AllTestTM LF τον αναγνώστη

Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για κάθε κατάλοιπο καθορίζεται από AllTestTM LF τον αναγνώστη.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

Σε αυτό το σημείο η κασέτα δοκιμής μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί κατάλληλα.

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή Δείγμα Κόψτε την αξία
DOP-R102 Κασέτα δοκιμής οπιούχων ουσιών (OPI) γρήγορη Ούρα 2000 ng/mL

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852