Κατάλληλη gelatinase-συνδεμένη Neutrophil χρήση του (NGAL) lipocalin από Immunoassay φθορισμού Novatrend τη συσκευή ανάλυσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Novatrend
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Fi-ngal-102
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10T/25T
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγματα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/25T Κόψτε: 10-1500ng/mL
Αποθήκευση: 2-30℃
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

 

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση gelatinase-συνδεμένου του Neutrophil lipocalin το (NGAL) στα ούρα με τη χρήση Immunoassay φθορισμού Novatrend TM της συσκευής ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

 
Gelatinase-συνδεμένο το Neutrophil lipocalin το (NGAL), επίσης γνωστό ως lipocalin-2 (LCN2) ή oncogene 24p3, είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο LCN2.
NGAL περιλαμβάνεται στην έμφυτη ασυλία με να κατάσήσει το σίδηρο που περιορίζει με τη σειρά τη βακτηριακή αύξηση. [4] εκφράζεται neutrophils και στα χαμηλά επίπεδα στο νεφρό, τον προστάτη, και το epithelia των αναπνευστικών και διατροφικών κομματιών. NGAL χρησιμοποιείται ως biomarker του τραυματισμού νεφρών.
Στην περίπτωση του οξύ τραυματισμού το (AKI) νεφρών, NGAL εκκρίνεται στα υψηλά επίπεδα στο αίμα και τα ούρα μέσα σε 2 ώρες από τον τραυματισμό. Επειδή NGAL είναι πρωτεάση ανθεκτική και μικρή, η πρωτεΐνη εκκρίνεται εύκολα και ανιχνεύεται στα ούρα. [8] επίπεδα NGAL στους ασθενείς με AKI έχουν συνδεθεί με τη δριμύτητα της πρόγνωσής τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν δεδομένου ότι ένα biomarker για AKI [7] NGAL μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως έγκαιρη διάγνωση για τις διαδικασίες όπως η χρόνια πάθηση νεφρών, προκληθε'ν αντίθεση nephropathy, και μεταμόσχευση νεφρών.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε Immunoassay φθορισμού Novatrend TM στο εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα δείγματα ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Εισάγετε στο σιφώνιο 75μL των ούρων στο σωλήνα απομονωτών, αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Μεταφέρετε αραιωμένο το 75μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής.
5. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Immunoassay φθορισμού Novatrend TM τη συσκευή ανάλυσης, τον τυποποιημένο τρόπο δοκιμής και το γρήγορο τρόπο δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού Novatrend TM της συσκευής ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 10 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε «NEWTEST» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 10 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Κατάλληλη gelatinase-συνδεμένη Neutrophil χρήση του (NGAL) lipocalin από Immunoassay φθορισμού Novatrend τη συσκευή ανάλυσης 0
 
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-ngal-102 Ν-GAL κασέτα δοκιμής Ούρα 10-1500ng/mL 10T/25T

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852