Τυφοειδείς γρήγορες εξαρτήσεις 96,5% δοκιμής IgM/IgG ακρίβεια με τη χρωματισμένη γραμμή (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα)

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Ity-402/ity-401
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ορός/πλάσμα
Accuray: 96.5% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Υψηλό φως:

γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

,

διαγνωστικές δοκιμές για τη μόλυνση

 

Εφαρμογή:

 

Η τυφοειδής γρήγορη κασέτα δοκιμής είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ταυτόχρονες ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των τύπων IgG και IgM αντισωμάτων ενάντια στην σαλμονέλλα typhi (typhi του S.) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα. Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως διαγνωστική εξέταση ως ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης με typhi του S. Οποιοδήποτε αντιδραστικό δείγμα με την τυφοειδή γρήγορη κασέτα δοκιμής πρέπει να επιβεβαιωθεί με την εναλλακτική εξεταστική μέθοδο.

 

Descripion:

 

Ο τυφοειδής πυρετός προκαλείται από typhi του S., ένα Gram-negative βακτηρίδιο. Παγκοσμίως κατ' εκτίμηση 17 εκατομμύριο περιπτώσεις και 600.000 σχετικοί θάνατοι εμφανίζονται ετησίως 1. Οι ασθενείς που είναι μολυσμένοι με το HIV διατρέχουν το σημαντικά αυξανόμενο κίνδυνο κλινικής μόλυνσης με typhi 2 του S. Τα στοιχεία της μόλυνσης pylori χ. παρουσιάζουν επίσης έναν κίνδυνο αύξησης τον τυφοειδή πυρετό. 1-5% των ασθενών γίνετε χρόνιος μεταφορέας
harboring typhi του S. στη χοληδόχο κύστη.
Η κλινική διάγνωση του τυφοειδούς πυρετού εξαρτάται από την απομόνωση typhi του S. από το αίμα, μυελός των οστών ή ένα συγκεκριμένο ανατομικό τραύμα στις εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να εκτελέσουν αυτήν την περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, δοκιμή Widal (που αναφέρεται επίσης ως δοκιμή weil-Felix) χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη διάγνωση.
Εντούτοις, πολλοί περιορισμοί οδηγούν στις δυσκολίες στην ερμηνεία της δοκιμής Widal. Αντίθετα, η τυφοειδής γρήγορη κασέτα δοκιμής είναι ένα απλό και γρήγορο εργαστηριακό τεστ. Η δοκιμή ανιχνεύει ταυτόχρονα και διαφοροποιεί το IgG και τα αντισώματα IgM typhi του S. στο συγκεκριμένο αντιγόνο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα βοηθούν έτσι στον προσδιορισμό της τρέχουσας ή προηγούμενης έκθεσης typhi του S.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;
 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος: Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού ή του πλάσματος (ul περίπου 40) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (ul περίπου 80), και αρχίστε το χρονόμετρο, δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture: Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση ολόκληρου του αίματος (ul περίπου 40) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (ul περίπου 80), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
· Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 40m μιλ. του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 2 πτώσεις του απομονωτή (ul περίπου 80) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
· Στη χρήση η ένωση μειώνεται: Επιτρέψτε σε 1 πτώση ένωσης του δείγματος ολόκληρου αίματος fingerstick (ul περίπου 40) για να περιέλθετε στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (ul περίπου 80) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά, μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
 

Τυφοειδείς γρήγορες εξαρτήσεις 96,5% δοκιμής IgM/IgG ακρίβεια με τη χρωματισμένη γραμμή (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) 0

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ity-402 Τυφοειδής κασέτα δοκιμής IgG/IgM γρήγορη WB/S/P Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852