Διαγνωστική χρήση δοκιμής FABP από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Fiatest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Fi-hfa-402
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα το /Serum το /Plasma
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 10T/25T
Περιοχής δοκιμής: 1-120 ng/mL Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

,

εγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

Μια γρήγορη δοκιμή για τη μέτρηση FABP σε ολόκληρο το αίμα το /serum το /plasma με τη χρήση Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 
 

Εφαρμογή και περιγραφή:

 

FABP είναι ένας πρόσφατα εισαχθείς δείκτης πλάσματος του οξέος μυοκαρδιακού εμφράγματος το (AMI). Οι κινητικές πλάσματος FABP (15kD) πολύ μοιάζουν με εκείνοι χ-FABP σε αυτό ανυψωμένες συγκεντρώσεις πλάσματος βρίσκονται μέσα σε 2 ώρες μετά από την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις και την επιστροφή σε κανονικό γενικά μέσα σε 18 έως 24 ώρες. Αλλά η συγκέντρωση FABP στο σκελετικό μυ είναι 20 φορές χαμηλότερη απ'ό, τι στον καρδιακό ιστό (για χ-FABP το ίδιο περιεχόμενο για τον καρδιακό και σκελετικό ιστό), ο οποίος κάνει FABP για να είναι πιό καρδιακό συγκεκριμένο από χ-FABP. Αυτό κάνει FABP έναν χρήσιμο βιοχημικό δείκτη για την πρόωρο αξιολόγηση ή τον αποκλεισμό της πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις. FABP εμφανίζεται επίσης να είναι ένας χρήσιμος δείκτης πλάσματος για την εκτίμηση του μυοκαρδιακού infarct μεγέθους. FABP είναι κατάλληλο για τη χρήση ως πρότυπα immunoassay για την έγκαιρη ανίχνευση του οξέος μυοκαρδιακού εμφράγματος, το ανοσιογόνο για την παραγωγή αντιορών, τα μαζικά FABP πρότυπα, τις βιοχημικές και immunochemical μελέτες FABP, ανιχνευτής για την ιωδίωση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Αναφερθείτε Immunoassay φθορισμού Fiatest TM στο εγχειρίδιο λειτουργίας συσκευών ανάλυσης για τις πλήρεις οδηγίες για τη χρήση της δοκιμής. Η δοκιμή πρέπει να διευθυνθεί στη θερμοκρασία δωματίου.
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Ανοίξτε τη δύναμη συσκευών ανάλυσης. Κατόπιν σύμφωνα με την ανάγκη, τον επίλεκτο τρόπο «τυποποιημένης δοκιμής» ή «γρήγορης δοκιμής».
2. Πάρτε έξω την κάρτα ταυτότητας και την παρεμβάλτε στο λιμένα συσκευών ανάλυσης.
3. Ορός/πλάσμα: Ο ορός/το πλάσμα σιφωνίων 50μL στο σωλήνα απομονωτών, αναμιγνύει το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
4. Ολόκληρο αίμα: Ολόκληρο αίμα μεταφοράς 75μL στο σωλήνα απομονωτών με το σιφώνιο αναμίξτε το δείγμα και τον απομονωτή καλά.
5. Προσθέστε το αραιωμένο δείγμα με ένα σιφώνιο: Εισάγετε στο σιφώνιο αραιωμένο το 85μL δείγμα στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής. Αρχίστε το χρονόμετρο συγχρόνως.
6. Υπάρχουν δύο τρόποι δοκιμής για Immunoassay φθορισμού Fiatest TM τη συσκευή ανάλυσης, τον τυποποιημένο τρόπο δοκιμής και το γρήγορο τρόπο δοκιμής. Παρακαλώ αναφερθείτε στο εγχειρίδιο χρηστών Immunoassay φθορισμού Fiatest TM της συσκευής ανάλυσης για τις λεπτομέρειες.
Τρόπος «γρήγορης δοκιμής»: Μετά από 15 λεπτά της προσθήκης του δείγματος, παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης, χτυπήστε τη «ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» αμέσως. Η συσκευή ανάλυσης θα δώσει αυτόματα το αποτέλεσμα της δοκιμής μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τρόπος «τυποποιημένης δοκιμής»: Παρεμβάλτε την κασέτα δοκιμής στη συσκευή ανάλυσης αμέσως μετά από να προσθέσει το δείγμα, χτυπήστε τη «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ», γεμίστε τις πληροφορίες δοκιμής και χτυπήστε τη «ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ» συγχρόνως, η συσκευή ανάλυσης αυτόματα αντίστροφη μέτρηση 15 λεπτά. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, η συσκευή ανάλυσης θα δώσει το αποτέλεσμα αμέσως.
 
Διαγνωστική χρήση δοκιμής FABP από Immunoassay φθορισμού Fiatest τη συσκευή ανάλυσης ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα το /serum το /plasma 0
Αριθμός καταλόγων Όνομα στοιχείων Δείγμα Σειρά δοκιμής Μέγεθος ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ
Fi-hfa-402 Χ-FABP κασέτα δοκιμής WB/S/P 1-120 ng/mL 10T/25

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852