Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Feces Χ. pylori χρωματισμένη γραμμή εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορη για το νοσοκομείο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Ihp-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Ακρίβεια: 98.9% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Feces Χ. pylori χρωματισμένη γραμμή εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορη για το νοσοκομείο 
Feces Χ. pylori χρωματισμένη γραμμή εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορη για το νοσοκομείο
 
 Εφαρμογές:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων pylori Χ. (περιττώματα) είναι ποιοτικό, πλευρικό immunoassay ροής για την ανίχνευση των αντιγόνων pylori Χ. στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων.

 
Περιγραφή: 
 
Το H.pylori είναι ένα μικρό, σπειροειδής-διαμορφωμένο βακτηρίδιο που ζει στην επιφάνεια του στομαχιού και duodenum. Εμπλέκεται στην αιτιολογία ποικίλων γαστροεντερικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του δωδεκαδακτυλικού και γαστρικού έλκους, της δυσπεψίας μη-ελκών και της ενεργού και χρόνιας γαστρίτιδας. 1,2 και οι της εισβολής και μη καταπατητικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν τη μόλυνση H.pylori στους ασθενείς με τα συμπτώματα της γαστροεντερικής ασθένειας. Οι δείγμα-εξαρτώμενες και δαπανηρές της εισβολής διαγνωστικές μέθοδοι περιλαμβάνουν τη γαστρική ή δωδεκαδακτυλική βιοψία που ακολουθείται με urease τη δοκιμή (πιθανή), τον πολιτισμό, ή/και το ιστολογικό λέκιασμα. 3 μια πολύ κοινή προσέγγιση στη διάγνωση της μόλυνσης H.pylori είναι ο ορολογικός προσδιορισμός των συγκεκριμένων αντισωμάτων στους μολυσμένους ασθενείς. Ο κύριος περιορισμός της δοκιμής ορολογίας είναι η ανικανότητα να διακριθούν οι τρέχουσες και προηγούμενες μολύνσεις. Το αντίσωμα μπορεί να είναι παρόν στον ορό του ασθενή μακρύ μετά από την εξόντωση των οργανισμών. 4 η δοκιμή HpSA (αντιγόνο σκαμνιών pylori Χ.) κερδίζει τη δημοτικότητα για τη διάγνωση της μόλυνσης pylori Χ. και επίσης για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας της θεραπείας της μόλυνσης pylori Χ. Οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι περισσότερο από 90% των ασθενών με το δωδεκαδακτυλικό έλκος και 80% των ασθενών με το γαστρικό έλκος είναι μολυσμένα με H.pylori. 5
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων H.pylori (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντιγόνων H.pylori στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων, που παρέχουν τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για τα αντιγόνα pylori Χ. για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα αντιγόνα H.pylori στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων.
 
 
Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα:
Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2 μιλ. ή 1-2 γ) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε τα μέγιστα αντιγόνα (εάν παρόν). Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.
2. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
• Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές που συλλέγουν
περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
• Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα περίπου 80 μL στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει την εξαγωγή
απομονωτής.
Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε
σωλήνας μόνο για 2 λεπτά.
3. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή
εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
4. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ανοίξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις
το αποσπασματικό δείγμα (περίπου 80 μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, αρχίζει έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ).
Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 μL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων κασέτας και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

Feces Χ. pylori χρωματισμένη γραμμή εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορη για το νοσοκομείο

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντιγόνου H.pylori παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ihp-602 Χ. γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων pylori Περιττώματα Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)