Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Εγχώριου Chlamydia γρήγορη εξεταστική εξάρτηση εξετάσεων αίματος κασετών εξαρτήσεων εγκεκριμένη CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE0123, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα (ich-502)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:20 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Θηλυκά αυχενικά αρσενικά ούρα πατσαβουρών πατσαβουρών αρσενικά Urethral
Ακρίβεια: 97.2% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες


Εγχώριου Chlamydia γρήγορη εξεταστική εξάρτηση εξετάσεων αίματος κασετών εξαρτήσεων εγκεκριμένη CE

 

 

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Chlamydia είναι μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου Chlamydia στη θηλυκή αυχενική πατσαβούρα, την αρσενική urethral πατσαβούρα και τα αρσενικά δείγματα ούρων.

 

Περιγραφή:  

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Chlamydia (πατσαβούρα/ούρα) είναι ποιοτικό, πλευρικό immunoassay ροής για την ανίχνευση του αντιγόνου Chlamydia από τα θηλυκά αυχενικά, αρσενικά urethral και αρσενικά ούρα. Στη δοκιμή, το αντίσωμα συγκεκριμένο για το αντιγόνο Chlamydia είναι ντυμένο στην περιοχή γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η αποσπασματική λύση αντιγόνων αντιδρά με ένα αντίσωμα σε Chlamydia που είναι ντυμένο επάνω στα μόρια. Το μίγμα μεταναστεύει μέχρι αντιδρά με το αντίσωμα σε Chlamydia στη μεμβράνη και παράγει μια γραμμή χρώματος στην περιοχή δοκιμής. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης γραμμής στην περιοχή γραμμών δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) 

πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Εξάγετε το αντιγόνο Chlamydia σύμφωνα με τον τύπο δειγμάτων.
· Για τα θηλυκά αυχενικά ή αρσενικά Urethral δείγματα πατσαβουρών: 
· Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 5 πτώσεις του αντιδραστηρίου 1 (περ. 300ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 είναι άχρωμο. Αμέσως παρεμβάλτε την πατσαβούρα, συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές. Αφήστε τη στάση για 2 λεπτά.
· Κρατήστε το αντιδραστήριο που 2 μπουκάλι προσθέτουν κάθετα 6 πτώσεις του αντιδραστηρίου 2 (περ. 250ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Η λύση θα γινόταν turbid. Συμπιέστε το μπουκάλι του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές μέχρι τη στροφή λύσης σαφή με μια μικρή πράσινη ή μπλε απόχρωση. Εάν η πατσαβούρα είναι αιματηρή, το χρώμα θα γίνει κίτρινο ή καφετί. Αφήστε τη στάση 1 λεπτό.
· Πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και αποσύρετε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το σωλήνα. Κρατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό στο σωλήνα. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής.
· Για τα αρσενικά δείγματα ούρων:
· Κρατήστε το αντιδραστήριο 2 μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 6 πτώσεις (περ. 250ul) του αντιδραστηρίου 2 στο σβόλο ούρων στο σωλήνα φυγοκεντρωτών, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας σθεναρά έως ότου η αναστολή είναι ομοιογενής.
· Μεταφέρετε όλη τη λύση στο σωλήνα φυγοκεντρωτών σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Αφήστε τη στάση για 1 λεπτό. Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 μπουκάλι όρθιο και προσθέστε 5 πτώσεις (περ. 300ul) του αντιδραστηρίου 1 στο σωλήνα εξαγωγής. 
Vertex ή τρυπά το κατώτατο σημείο του σωλήνα για να αναμίξει τη λύση. Αφήστε τη στάση για 2 λεπτά.
· Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής.
3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της αποσπασματικής λύσης (περ. 100ul) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής (σ), κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά.
4. Περιμένετε το χρώμα να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά, μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί το αντιδραστήριο εξαγωγής, πέρα από 6 μήνες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

 

 

Εγχώριου Chlamydia γρήγορη εξεταστική εξάρτηση εξετάσεων αίματος κασετών εξαρτήσεων εγκεκριμένη CE

 

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι Chlamydia ανιχνεύθηκε στο δείγμα.


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση Chlamydia παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ). Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι το αντιγόνο Chlamydia δεν είναι παρόν στο δείγμα, ή είναι παρόν κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο της δοκιμής.


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)