Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBV Combo (ορός/πλάσμα) με HBsAg, HBsAb, HBeAg, HBeAb, HBcAb

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Ihb-355

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBV Combo είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση HBsAg, HBsAb, HBeAg, HBeAb και HBcAb στον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

 

Η χρόνια ηπατίτιδα Β είναι μια σοβαρή, ασθένεια εξασθένισης που μπορεί να προκαλέσει την κίρρωση του συκωτιού, του καρκίνου συκωτιού και του θανάτου. Η χρόνια ηπατίτιδα Β είναι η κύρια αιτία του καρκίνου συκωτιού και της δέκατης κύριας αιτίας θανάτου παγκοσμίως, 400.000.000 ανθρώπους που μολύνονται με με τον ιό. Κάθε χρόνο, ένα εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως αναμένονται για να πεθάνουν από αυτήν την μόλυνση. Οι περισσότεροι άνθρωποι παλεύουν μακριά τη μόλυνση οι ίδιοι, αλλά περίπου 5-10 τοις εκατό εκείνοι που μολύνονται με τον ιό γίνονται φορείς, και πρόσθετα 5-10 τοις εκατό εκείνοι μολυσμένοι κάθε χρόνο θα προχωρήσουν στη χρόνιους ασθένεια ήπαρ, την κίρρωση και ενδεχομένως τον καρκίνο συκωτιού.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBVCombo (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBsAg, HBsAb, HBeAg, HBeAb και HBcAb στον ορό ή πλάσματος χωρίς τη χρήση ενός οργάνου.

Πώς να χρησιμοποιήσει;
Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής στην καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (approx.75ul) σε κάθε δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής αντίστοιχα, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Περιμένετε τη κόκκινη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά.
Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBV Combo (ορός/πλάσμα) με HBsAg, HBsAb, HBeAg, HBeAb, HBcAb

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Προειδοποίηση: Μην ερμηνεύστε και τις 5 δοκιμές με το ίδιο κριτήριο. Προσεκτικά ακολουθήστε τις κατευθύνσεις κατωτέρω.


HBsAg, HBsAb, HBeAg
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση HBsAg, HBsAb, HBeAg παρόν στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή (C).No ελέγχου που η προφανής χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.
HBeAb, HBcAb
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη ρόδινη γραμμή.
Θετικό: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή (C).No ελέγχου που η προφανής χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ihb-355 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBV Combo S / Π Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)