Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

ISO13485/γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής CE HBsAb για να ανιχνεύσει το αντίσωμα πυρήνων ηπατίτιδας Β (HBsAb) ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:IHBsb-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:40 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα
Ακρίβεια: 99.6% Πιστοποιητικό: ISO13485, CE
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Εφαρμογές:


Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος στο αντιγόνο επιφάνειας ηπατίτιδας Β ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:  

 

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Avirus, ηπατίτιδας Β ή τον ιό ηπατίτιδας Γ. Το σύνθετο αντιγόνο που βρίσκεται στην επιφάνεια HBV καλείται HBsAg. Η παρουσία HBsAg ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα είναι μια ofan ενεργός μόλυνση ηπατίτιδας Β ένδειξης, είτε οξεία είτε χρόνια. Το αντίσωμα σε HBsAg, HBsAb, μπορεί να μην γίνει ανιχνεύσιμο για 3-6months μετά από την οξεία μόλυνση. Συνδέεται με το ψήφισμα της ασθένειας. Αυτό το αντίσωμα αναγνωρίζεται ως δείκτης της ασυλίας σε HBV. Κατά συνέπεια, ο εμβολιασμός ενάντια σε HBV εισήχθη για να ελέγξει τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα που συνδέθηκαν με τον ιό. Ως τμήμα του προγράμματος του (W.H.O) Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για τον έλεγχο της ηπατίτιδας Β, πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα νέοι - τα γεννημένα νήπια, λαμβάνουν τον εμβολιασμό. Ο τίτλος κατώτατου επιπέδου HBsAb είναι 10 mIU/mL για την προστατευτική ασυλία σε HBV. Δυστυχώς, περίπου 5-15% των υγιών άνοσων ικανών ατόμων είτε δεν εκθέτει μια αντίδραση αντισωμάτων στον υπάρχοντα ανασυνδυαζόμενο εμβολιασμό είτε respondpoorly. 2 ο γρήγορος μετρητής στάθμης δοκιμής HBsAb (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBsAb ολόκληρο στο αίμα, το δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα διπλό σύστημα σάντουιτς αντιγόνων για να ανιχνεύσει τόσο χαμηλό όσο 10mIU/ml HBsAb ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα.

 

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε το μετρητή στάθμης δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και τον χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε τις κάρτες δοκιμής σε ένα καθαρό και γραφείο επιπέδων, κατόπιν η φλούδα από την ετικέτα λουρίδων των καρτών δοκιμής, κολλά το μετρητή στάθμης δοκιμής επάνω σε το το συντομότερο δυνατό πρίν εξετάζει.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (περίπου 75 μl) στην περιοχή δειγμάτων του μετρητή στάθμης δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για Venipuncture ολόκληρο Bloodspecimen:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 75 μl) στην περιοχή δειγμάτων, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μιλ.), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για Fingerstick ολόκληρο Bloodspecimen:
· Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 75 μl του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων του μετρητή στάθμης δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μl) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
·Στη χρήση η ένωση μειώνεται: Επιτρέψτε σε 3 πτώσεις ένωσης του δείγματος ολόκληρου αίματος fingerstick (περίπου 75 μl) για να περιέλθετε στην περιοχή δειγμάτων του μετρητή στάθμης δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μl) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

ISO13485/γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής CE HBsAb για να ανιχνεύσει το αντίσωμα πυρήνων ηπατίτιδας Β (HBsAb) ολόκληρο στο αίμα/τον ορό/το πλάσμα

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση HBsAb παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ihbsb-402 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBsAb WB/S/P Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)