Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

ISO13485/γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής CE HBcAb για να ανιχνεύσει το αντίσωμα πυρήνων ηπατίτιδας Β (HBcAb) στον ορό ή το πλάσμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Ihbcb-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:20cassette/box
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Λουρίδα, κασέτα, άκοπο φύλλο Ακρίβεια: 99.2%
Δείγμα: Ορός/πλάσμα Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή ευαισθησία, ιδιομορφία, και καμία διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Δείγματος: Δείγματος

Appliation:

 

Περιγραφή:

 

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό το (HAV) ηπατίτιδας Α, τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Β ή τον ιό το (HCV) ηπατίτιδας Γ. Το αντίσωμα πυρήνων ηπατίτιδας Β είναι μια προερχόμενη από ιό πρωτεΐνη που εκκρίνεται από μολυσμένα τα HBV κύτταρα. Η παρουσία της δείχνει τα υψηλά επίπεδα του ιού στο αίμα, και είναι ένας δείκτης του infectiousness του μεταφορέα. Εάν αυτή η δοκιμή είναι αρνητική, αλλά ένα πρόσωπο είναι γνωστό για να είναι θετικό HBcAb, κατόπιν δείχνει τα χαμηλά επίπεδα ιού στο αίμα ή μια «ενσωματωμένη φάση» του HBV στο οποίο ο ιός είναι ενσωματωμένος στο DNA του οικοδεσπότη. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBcAb (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBcAb στο δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών αντισωμάτων και αντιγόνου για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα HBcAb στον ορό ή το πλάσμα. Αυτός δοκιμή βημάτων είναι πολύ ευαίσθητος και διαρκεί μόνο περίπου 15-20 λεπτά. Τα αποτελέσματα της δοκιμής διαβάζονται οπτικά χωρίς οποιοδήποτε όργανο.

Πώς να χρησιμοποιήσει;


Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, τον ορό ή το δείγμα πλάσματος, ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 ℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (περίπου 75 μl) στο δείγμα καλά της συσκευής δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε γιατί η χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

ISO13485/γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής CE HBcAb για να ανιχνεύσει το αντίσωμα πυρήνων ηπατίτιδας Β (HBcAb) στον ορό ή το πλάσμα

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η σκιά του κοκκίνου στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη ρόδινη γραμμή.
ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IHBcb-302 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBcAb S / Π Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)