Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Κυνοειδές Rotavirus αντιγόνων γρήγορο δοκιμής κασετών γρήγορο δοκιμής ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων καλό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:VECHECK
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Viro-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:1pc Χ 100/kit 1PC Χ 50/kit
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Ακρίβεια: >99%
Αποθήκευση: 2-30℃ OEM: διαθέσιμος
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Δείγματος: Canine/Procine/αιλουροειδής

Κυνοειδές Rotavirus αντιγόνων γρήγορο δοκιμής ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής κασετών γρήγορο

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων Rotavirus (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του rotavirus στα δείγματα περιττωμάτων του ζώου στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης rotavirus.

 

Περιγραφή:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων Rotavirus (περιττώματα) είναι μια ποιοτική, βασισμένος στην πλευρική ροή σάντουιτς τη immunochromatographic δοκιμή για την ανίχνευση του rotavirus στα δείγματα περιττωμάτων του ζώου. Η κασέτα δοκιμής έχει ένα παράθυρο δοκιμής. Το παράθυρο δοκιμής έχει μια αόρατη περιοχή γραμμών Τ (δοκιμή) και την περιοχή γραμμών Γ (έλεγχος). Σε αυτήν την δοκιμή, η μεμβράνη είναι καλυμμένη προηγουμένως με το αντίσωμα αντι-rotavirus στην περιοχή γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το μόριο που ντύνεται με το αντίσωμα αντι-rotavirus. Το μίγμα μεταναστεύει πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση για να αντιδράσει με το αντίσωμα αντι-rotavirus στη μεμβράνη και να παραχθεί μια χρωματισμένη γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης γραμμής στην περιοχή δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
 
1. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα:
Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2 μιλ. ή 1-2 γ) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε αρκετά μόρια ιών. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.
2. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
• Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
• Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις του υγρού δείγματος (περίπου 50 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής. Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα συλλογής για την αντίδραση για 2 λεπτά.
3. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
4. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ξεβιδώστε την άκρη του σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 2 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 80 μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε το αραιωμένο δείγμα που περιλαμβάνεται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανέμοντα στο δείγμα καλά (σ). Αρχίστε το χρονόμετρο και συνεχιστείτε από το βήμα 5 και μετά στις ανωτέρω οδηγίες για τη χρήση.
 
Κυνοειδές Rotavirus αντιγόνων γρήγορο δοκιμής κασετών γρήγορο δοκιμής ποσοστό ακρίβειας εξαρτήσεων καλό

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Θετικό: Η παρουσία και γραμμής Γ και γραμμής Τ, καμία γραμμή θέματος Τ είναι σαφής ή ασαφής.


Αρνητικός: Μόνο η σαφής γραμμή Γ εμφανίζεται.


Άκυρος: Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή Γ, κανένα θέμα εάν η γραμμή Τ εμφανίζεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)