Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Κατάλληλη και εύκολη γρίπη αναγνωστών δοκιμής χρήσης γρήγορη ένα ιατρικό προϊόν με την υψηλή ακρίβεια

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Ifla-R502

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:20cassette/box
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Κόψτε: 40ng/ml 50ng/ml*
Χρώμα: μπλε Πιστοποιητικό: CE

Εφαρμογή:

 

Η γρίπη μια γρήγορη δοκιμή είναι μια τεχνητή διαγνωστική δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των αντιγόνων νουκλεοπρωτεϊνών τύπων Α γρίπης στη nasopharyngeal πατσαβούρα και ρινικός απορροφήστε τα δείγματα, χρησιμοποιώντας τη γρήγορη immunochromatographic μέθοδο. Ο προσδιορισμός είναι βασισμένος στα μονοκλονικά αντισώματα συγκεκριμένα για τη νουκλεοπρωτεΐνη του ιού της γρίπης Α. Θα παράσχει τις πληροφορίες για τους κλινικούς γιατρούς για να ορίσει τα σωστά φάρμακα. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να επιβεβαιωθούν με άλλες μεθόδους, όπως η κυτταροκαλλιέργεια.

 

Περιγραφή:

 

Η γρίπη μια γρήγορη δοκιμή είναι μια immunochromatographic δοκιμή μεμβρανών που χρησιμοποιεί τα ιδιαίτερα ευαίσθητα μονοκλονικά αντισώματα για να ανιχνεύσει τα αντιγόνα νουκλεοπρωτεϊνών τύπων Α γρίπης στη nasopharyngeal πατσαβούρα και ρινικός απορροφήστε τα δείγματα.
Η λουρίδα δοκιμής αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη: δηλαδή μαξιλάρι δειγμάτων, μαξιλάρι αντιδραστηρίων, μεμβράνη αντίδρασης, και απορροφώντας μαξιλάρι. Το μαξιλάρι αντιδραστηρίων περιέχει τον κολλοειδής-χρυσό που κλίνεται με τα μονοκλονικά αντισώματα ενάντια στο ιό της γρίπης Α η μεμβράνη αντίδρασης περιέχει τα δευτεροβάθμια αντισώματα για τον ιό Α, και τα polyclonal αντισώματα ενάντια στη σφαιρίνη ποντικιών, τα οποία είναι προ-ακινητοποιημένα στη μεμβράνη. Ολόκληρη η λουρίδα καθορίζεται μέσα σε ένα πλαστικό πιάτο.
Όταν το δείγμα προστίθεται στο παράθυρο δειγμάτων, οι κλίσεις ξηρές στο μαξιλάρι αντιδραστηρίων είναι διαλυτοποιημένες και μεταναστεύουν μαζί με το δείγμα. Εάν η γρίπη Α είναι παρούσα στο δείγμα, ένας σύνθετος που διαμορφώνεται μεταξύ της κλίσης αντι-γρίπης Α και του ιού θα συλληφθεί από τη συγκεκριμένη αντι-γρίπη Α μονοκλονική που ντύνει στην περιοχή δοκιμής (τ). Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε 15 λεπτά υπό μορφή κόκκινης γραμμής που αναπτύσσεται στη μεμβράνη.
Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια κόκκινη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή ελέγχου (Γ) που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
 
Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και το χρησιμοποιεί το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3.Place ο σωλήνας εξαγωγής στον τερματικό σταθμό. Κρατήστε την άνω πλευρά μπουκαλιών αντιδραστηρίων εξαγωγής - κάτω από κάθετα. Συμπιέστε το μπουκάλι και αφήστε τη λύση να μειωθεί στο σωλήνα εξαγωγής ελεύθερα χωρίς να αγγίξει την άκρη του σωλήνα. Προσθέστε 10 πτώσεις της λύσης (περ. 400μl) στο σωλήνα εξαγωγής. Δείτε την απεικόνιση 1.
4.Place το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας το κεφάλι ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα για να απελευθερώσει το αντιγόνο στην πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 2.
5.Remove η πατσαβούρα συμπιέζοντας το κεφάλι πατσαβουρών ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής καθώς το αφαιρείτε για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. Απορρίψτε την πατσαβούρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο διάθεσης αποβλήτων biohazard σας. Δείτε την απεικόνιση 3.
6.Fit η dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4
7.Add 3 πτώσεις της λύσης (approx.120μl) στο δείγμα καλά και έπειτα αρχίζουν το χρονόμετρο.
8.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTest™ LF σε 15 λεπτά.
η εγκατάσταση αναγνωστών 9.For Alltest™ LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
10.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
Σημείωση: Για την εγκατάσταση αναγνωστών, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει το φιαλίδιο.

 

Κατάλληλη και εύκολη γρίπη αναγνωστών δοκιμής χρήσης γρήγορη ένα ιατρικό προϊόν με την υψηλή ακρίβεια

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Αποτελέσματα που διαβάζονται από Alltest LF τον αναγνώστη


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για τη γρίπη Α καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)