Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Κατάλληλος να χρησιμοποιήσει τις γρήγορες και αξιόπιστες εξαρτήσεις δοκιμής Procalcitonin (PCT) γρήγορες με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:ALLTEST
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:CPC-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δείγμα: Αίμα/ορός/πλάσμα Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή ευαισθησία, ιδιομορφία, και καμία διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως
Σχήμα: Κασέτα Αποθήκευση: 2-30℃
OEM: διαθέσιμος Ακρίβεια: 99.2%
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: 1 ng/ml

 

Γρήγορη κασέτα δοκιμής PCT με υψηλοί ακριβής/ακριβής

 

 

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής PCT (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Procalcitonin στον ορό ή το πλάσμα.


Περιγραφή: 

 

Το Procalcitonin (PCT) είναι μια μικρή πρωτεΐνη που περιλαμβάνει 116 υπολείμματα αμινοξέος με ένα μοριακό βάρος του kDa περίπου 13 που περιγράφηκε αρχικά από Moullec και λοιποί. σε 1984.PCT παράγεται κανονικά σε Ccells των θυροειδών αδένων. Το 1993, το ανυψωμένο επίπεδο του PCT στους ασθενείς με μια μόλυνση συστημάτων βακτηριακής προέλευσης αναφέρθηκε και το PCT θεωρείται τώρα ο κύριος δείκτης των αναταραχών που συνοδεύονται από τη συστημικές ανάφλεξη και τη σηψαιμία. Η διαγνωστική αξία του PCT οφείλεται σημαντικός στο στενό συσχετισμό μεταξύ PCTconcentration και της δριμύτητας της ανάφλεξης. Αποδείχθηκε ότι το «εμπρηστικό» PCT δεν παράγεται σε Ccells. Τα κύτταρα νευροενδοκρινούς προέλευσης είναι πιθανώς η πηγή του PCT κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 


Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για τα δείγματα ορών ή πλάσματος:
Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 25 μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μL), κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για τα δείγματα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 2 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 50 μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μL), κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

Για τα δείγματα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε περίπου 50 μL του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μL) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε γιατί η χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15minutes. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Κατάλληλος να χρησιμοποιήσει τις γρήγορες και αξιόπιστες εξαρτήσεις δοκιμής Procalcitonin (PCT) γρήγορες με το CE

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).


*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντιγόνου PCT παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).


ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Κατάλληλος να χρησιμοποιήσει τις γρήγορες και αξιόπιστες εξαρτήσεις δοκιμής Procalcitonin (PCT) γρήγορες με το CE

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
CPC-302 Κασέτα δοκιμής Procalcitonin (PCT) γρήγορη S / Π Κασέτα 10 Τ 1 ng/mL CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)