Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών

CE κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων πολυ-φαρμάκων γρήγορες δοκιμής 1-βημάτων φλυτζανιών A2 εξαρτήσεις εξέτασης ούρων κατάλληλες

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

CE κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων πολυ-φαρμάκων γρήγορες δοκιμής 1-βημάτων φλυτζανιών A2 εξαρτήσεις εξέτασης ούρων κατάλληλες

CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits
CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits

Μεγάλες Εικόνας :  CE κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων πολυ-φαρμάκων γρήγορες δοκιμής 1-βημάτων φλυτζανιών A2 εξαρτήσεις εξέτασης ούρων κατάλληλες Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, FDA 510K, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Φλυτζάνι A2 (δείτε τον κάτωθι)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 δοκιμές/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ταυτόχρονη, ποιοτική ανίχνευση των πολλαπλών φαρμάκων και το CE μεταβολιτών φαρμάκων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Το γρήγορο φλυτζάνι δοκιμής πολυ-φαρμάκων είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των πολλαπλών φαρμάκων και των μεταβολιτών φαρμάκων στα ούρα στις ακόλουθες κομμένες συγκεντρώσεις: 

Οι διαμορφώσεις του γρήγορου φλυτζανιού δοκιμής πολυ-φαρμάκων έρχονται με οποιοδήποτε συνδυασμό των ανωτέρω απαριθμημένων καταλοίπων φαρμάκων με ή χωρίς S.V.T. Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

 

Περιγραφή: 

 

Το γρήγορο φλυτζάνι δοκιμής πολυ-φαρμάκων είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα μονοκλονικά αντισώματα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα συγκεκριμένων φαρμάκων στα ούρα.    

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.

 1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε το φλυτζάνι από τη σφραγισμένη σακούλα και το χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
 2. Ο χορηγός παρέχει το δείγμα.
 3. Ο τεχνικός αντικαθιστά και εξασφαλίζει την ΚΑΠ ενώ το φλυτζάνι είναι σε μια επίπεδη επιφάνεια.
 4. Ο τεχνικός χρονολογεί και μονογραφεί τη σφραγίδα ασφάλειας και συνδέει τη σφραγίδα ασφάλειας πέρα από το φλυτζάνι ΚΑΠ.
 5. Ο τεχνικός ξεφλουδίζει από την ετικέτα για να αποκαλύψει τη λουρίδα νόθευσης, αν εφαρμόζεται.
 6. Οι φλούδες τεχνικών από την ετικέτα στην κάρτα δοκιμής πολυ-φαρμάκων στην άποψη οδηγούν.
 7. Διαβάστε ότι οι λουρίδες νόθευσης μεταξύ 3-5 λεπτών (όπου μπορεί να εφαρμοστεί) συγκρίνουν τα χρώματα στα μαξιλάρια νόθευσης με το εσωκλειόμενο διάγραμμα χρώματος. Εάν το δείγμα δείχνει τη νόθευση, αναφερθείτε στην ελεύθερη πολιτική φαρμάκων σας για τις οδηγίες για τα αλλοιωμένα δείγματα. Συστήνουμε να μην ερμηνεύσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής φαρμάκων και είτε να επανελέγξουμε τα ούρα είτε να συλλέξουμε ένα άλλο δείγμα.
 8. Το αποτέλεσμα λουρίδων drog πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

CE κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών διαγνώσεων πολυ-φαρμάκων γρήγορες δοκιμής 1-βημάτων φλυτζανιών A2 εξαρτήσεις εξέτασης ούρων κατάλληλες 0

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 (Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα ούρων είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.

 

*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

 

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα ούρων είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

 

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

      

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) θεωρείται εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων, επαρκές μεμβρανών και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.

Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση. Εντούτοις, συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς