Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορες βακτηριακές εξαρτήσεις δοκιμής για την ποιοτική ανίχνευση Procalcitonin

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:ΚΑΣΕΤΑ CPC-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ορός, πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: 1ng/ml
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του CE Procalcitonin επικυρωμένου

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής PCT (ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Procalcitonin στον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή: 

 

Το Procalcitonin (PCT) είναι μια μικρή πρωτεΐνη που περιλαμβάνει 116 υπολείμματα αμινοξέος με ένα μοριακό βάρος του kDa περίπου 13 που περιγράφηκε αρχικά από Moullec και λοιποί το 1984. Το PCT παράγεται κανονικά στα γ-κύτταρα των θυροειδών αδένων. Το 1993, το ανυψωμένο επίπεδο του PCT στους ασθενείς με συστημικές μολύνσεις βακτηριακής προέλευσης αναφέρθηκε και το PCT θεωρείται τώρα ο κύριος δείκτης των αναταραχών που συνοδεύονται από τη συστημικές ανάφλεξη και τη σηψαιμία. Η διαγνωστική αξία του PCT οφείλεται σημαντικός στο στενό συσχετισμό μεταξύ της συγκέντρωσης PCT και της δριμύτητας της ανάφλεξης. Αποδείχθηκε ότι το «εμπρηστικό» PCT δεν παράγεται στα γ-κύτταρα. Τα κύτταρα νευροενδοκρινούς προέλευσης είναι πιθανώς η πηγή του PCT κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, τον ορό ή το δείγμα πλάσματος, ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.

 

   1.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και το χρησιμοποιεί το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει thefoil τη σακούλα.

2. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 1 πτώση του ορού ή του πλάσματος (περίπου 25 μιλ.) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περ. 40mL) και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορες βακτηριακές εξαρτήσεις δοκιμής για την ποιοτική ανίχνευση Procalcitonin

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).

 

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντιγόνου PCT παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)