Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAg (ορός/πλάσμα)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:IHBeg-302

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές ανά εξάρτηση
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ορός/πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Αποθήκευση: 2-30°C
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAg είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση HBeAg στον ορό ή το πλάσμα.

 

 

Περιγραφή: 

 

 

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό ηπατίτιδας Α, τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Β ή τον ιό ηπατίτιδας Γ. Το αντιγόνο ηπατίτιδας Β ε είναι μια προερχόμενη από ιό πρωτεΐνη που εκκρίνεται από HBV-infected τα κύτταρα. Η παρουσία της δείχνει τα υψηλά επίπεδα του ιού στο αίμα, και είναι ένας δείκτης του infectiousness του μεταφορέα. Εάν αυτή η δοκιμή είναι αρνητική, αλλά ένα πρόσωπο είναι γνωστό για να είναι θετικό HBsAg, κατόπιν δείχνει τα χαμηλά επίπεδα ιού στο αίμα ή μια «ενσωματωμένη φάση» του HBV στο οποίο ο ιός είναι ενσωματωμένος στο DNA του οικοδεσπότη. Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιείται συχνά για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα κάποιας θεραπείας HBV, ο της οποίας στόχος είναι να μετατραπεί ένα ενεργά ξαναδιπλώνοντας κράτος στο αρνητικό» κράτος «ε-αντιγόνων.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAg (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBeAg στο δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών και polyclonal αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα HBeAg στον ορό ή το πλάσμα.
Αυτός δοκιμή βημάτων είναι πολύ ευαίσθητος και παίρνει μόνο για 15-20minutes. Τα αποτελέσματα της δοκιμής διαβάζονται οπτικά χωρίς οποιοδήποτε όργανο.

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, τον ορό ή το δείγμα πλάσματος, ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 ℃) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής στην καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (approx.75 μL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής αντίστοιχα, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη κόκκινη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAg (ορός/πλάσμα)

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IHBeg-302 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAg S / Π Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)