Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Χ. γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων pylori (ολόκληρο αίμα το /Serum/Plasma) με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Ihp-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:50T/Kit, 40T/kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: WB/S/P
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Χρώμα: μπλε Αποθήκευση: 2-30℃

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση Cathine στο ανθρώπινο CE ούρων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων pylori Χ. (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων στο pylori Χ. ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης pylori Χ.

 

Περιγραφή: 

 

Χ. το pylori είναι ένα μικρό, σπειροειδής-διαμορφωμένο βακτηρίδιο που ζωές στην επιφάνεια του στομαχιού και duodenum. Εμπλέκεται στην αιτιολογία ποικίλων γαστροεντερικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του δωδεκαδακτυλικού και γαστρικού έλκους, δυσπεψία μη-ελκών και ενεργός και χρόνια γαστρίτιδα .1, 2 και της εισβολής και μη καταπατητικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν τη μόλυνση pylori Χ. στους ασθενείς με τα συμπτώματα της γαστροεντερικής ασθένειας. Οι εξαρτώμενες και δαπανηρές της εισβολής διαγνωστικές μέθοδοι δειγμάτων περιλαμβάνουν τη γαστρική ή δωδεκαδακτυλική βιοψία που ακολουθείται με urease τη δοκιμή (πιθανή), τον πολιτισμό, ή/και το ιστολογικό λέκιασμα. 3 οι μη καταπατητικές τεχνικές περιλαμβάνουν τη δοκιμή αναπνοής της ουρίας, η οποία απαιτεί τον ακριβό εργαστηριακό εξοπλισμό και τη μέτρια έκθεση ακτινοβολίας, και τις ορολογικές μεθόδους. 4,5 άτομα που μολύνονται με το pylori Χ. αναπτύσσουν τα αντισώματα που συσχετίζουν έντονα με την ιστολογικά επιβεβαιωμένη μόλυνση pylori Χ.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων pylori Χ. (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια απλή δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ντυμένων αντιγόνο μορίων pylori Χ. και αντι-ανθρώπινου IgG ποιοτικά και επιλεκτικά ανιχνεύει τα αντισώματα pylori Χ. ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
Για το δείγμα ορών ή πλάσματος:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (ul περίπου 75) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Venipuncture:
· Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (ul περίπου 75) στο δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μιλ.), και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
Για το δείγμα ολόκληρου αίματος Fingerstick:
· Για να χρησιμοποιήσει έναν τριχοειδή σωλήνα: Γεμίστε τον τριχοειδή σωλήνα και μεταφέρετε το ul περίπου 75 του fingerstick το δείγμα που ολόκληρου αίματος στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέτει 1 πτώση του απομονωτή (περίπου 40 μ μιλ.) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
· Στη χρήση η ένωση μειώνεται: Επιτρέψτε σε 3 πτώσεις ένωσης του δείγματος ολόκληρου αίματος fingerstick (ul περίπου 75) για να περιέλθετε στην περιοχή δειγμάτων της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή (ul περίπου 40) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
 

Χ. γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων pylori (ολόκληρο αίμα το /Serum/Plasma) με το CE

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντισώματος pylori Χ. παρόντος στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ihp-402 Χ. γρήγορη κασέτα δοκιμής αντισωμάτων pylori WB/S/P Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)