Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Turkish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής ελονοσίας P.f. /P.v. /Pan (ολόκληρο αίμα)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Impvf-402

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: WB
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση της κυκλοφορίας των αντιγόνων του falciparum Σελ. (P.f.), του Σελ. vivax (Σ. V.), του Σελ. ovale (P.o.), και malariae Σελ. (Μ.μ.) σε ολόκληρο το αίμα. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ελονοσίας P.f. /P.v. /Pan (ολόκληρο αίμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση τεσσάρων ειδών falciparum κυκλοφορίας Plasmodium (P.f.), του Σελ. vivax (Σ. V.), του Σελ. ovale (P.o.), και malariae Σελ. (Μ.μ.) σε ολόκληρο το αίμα.

 

Περιγραφή: 

 

Η ελονοσία προκαλείται από έναν protozoan που εισβάλλει στα ανθρώπινα κόκκινα κύτταρα αίματος. Η ελονοσία είναι μια από τις παγκόσμιες πιό επικρατούσες ασθένειες. Σύμφωνα με το cWho, η παγκόσμια επικράτηση της ασθένειας υπολογίζεται για να είναι 300-500 εκατομμύριο περιπτώσεις και πάνω από 1 εκατομμύριο θάνατοι κάθε χρόνο.
Τα περισσότερα από αυτά τα θύματα είναι νήπια, μικρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια των μισών από τις ζωές παγκόσμιων πληθυσμών στις malarious περιοχές. Η μικροσκοπική ανάλυση των κατάλληλα λεκιασμένων παχιών και λεπτών κηλίδων αίματος είναι η τυποποιημένη διαγνωστική τεχνική για τις μολύνσεις ελονοσίας για έναν περισσότερο από αιώνα. Η τεχνική είναι ικανή της ακριβούς και αξιόπιστης διάγνωσης όταν εκτελείται από ειδικευμένα microscopists που χρησιμοποιούν τα καθορισμένα πρωτόκολλα. Η ικανότητα microscopist και της χρήσης των αποδεδειγμένων και καθορισμένων διαδικασιών, παρουσιάζει συχνά τα μέγιστα εμπόδια πλήρως να επιτύχει την πιθανή ακρίβεια της μικροσκοπικής διάγνωσης. Αν και υπάρχει ένα λογιστικό φορτίο που συνδέεται με την εκτέλεση μιας χρόνος-εντατικής, εργασία-εντατικής, και εξοπλισμός-εντατικής διαδικασίας όπως η διαγνωστική μικροσκόπηση, είναι η κατάρτιση που απαιτείται για να καθιερώσει και να στηρίξει την ικανή απόδοση της μικροσκόπησης που θέτει τη μέγιστη δυσκολία στην υιοθέτηση αυτής της διαγνωστικής τεχνολογίας.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ελονοσίας P.f. /P.v. /Pan (ολόκληρο αίμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία falciparum Σελ. - συγκεκριμένο hrp-ΙΙ, Σελ. vivax (Σ. V.) και τέσσερα είδη falciparum plasmodium κυκλοφορίας (P.f.), Σελ. vivax (Σ. V.), Σελ. ovale (P.o.), και malariae Σελ. (Μ.μ.). Η δοκιμή χρησιμοποιεί τη χρυσή κλίση κολλοειδών για να ανιχνεύσει επιλεκτικά p.f-Συγκεκριμένο, το Σελ. vivax (Σ. V.) και τα παν-malarial αντιγόνα (P.f., Σ. V., P.o και Μ.μ.) σε ολόκληρο το αίμα.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.
2. Τοποθετήστε την κασέτα σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
· Χρησιμοποιήστε ένα σιφώνιο: Για να μεταφέρει 5 μl ολόκληρου του αίματος στο δείγμα καλά (σ), να προσθέσει έπειτα 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 180 μl) στον απομονωτή καλά (β) και να αρχίσει το χρόνο.
· Χρησιμοποιήστε dropper δειγμάτων διάθεσης: Κρατήστε dropper κάθετα σύρετε το δείγμα μέχρι το ανώτερο όριο του ακροφυσίου όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (περίπου 5 μl).
Μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά (σ), κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 180 μl) στον απομονωτή καλά (β) και αρχίστε το χρονόμετρο.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη κασέτα δοκιμής ελονοσίας P.f. /P.v. /Pan (ολόκληρο αίμα)

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ή τρεις ή τέσσερις ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται.
Σελ. μόλυνση falciparum (καθένα των αποτελεσμάτων):
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών P.f.
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών P.f και μια γραμμή εμφανίζεται στην παν περιοχή γραμμών.
Σελ. vivax μόλυνση (καθένα των αποτελεσμάτων): 

Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V.
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V και μια γραμμή εμφανίζεται στην παν περιοχή γραμμών.
Μη-π. falciparum/μη-π. vivax μόλυνση:
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην παν περιοχή γραμμών. Μικτή μόλυνση ελονοσίας:
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών P.f, και μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V.
Μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών P.f, μια γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών Σ. V και μια γραμμή εμφανίζεται στην παν περιοχή γραμμών.
*NOTE: Η ένταση χρώματος P.f., του Σ. V ή των παν γραμμών δοκιμής μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντιγόνων, δηλαδή, hrp-ΙΙ, Σ. V. LDH ή plasmodium-συγκεκριμένο LDH παρόν στο δείγμα.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου.
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα συσκευή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής
αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Impvf-402 Ελονοσία P.f. /P.v. Γρήγορη κασέτα δοκιμής του /Pan WB Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)