Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Ανθρώπινη ποιοτική ανίχνευση αιμογλοβίνης/Transferrin διαγνωστικής εξέτασης αίματος γρήγορη με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (ttfc-625)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές ανά εξάρτηση
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: πράσινο Σχήμα: Κασέτα
Αποθήκευση: 2-30°C Χρόνος ραφιών: 24 μήνες
Δείγμα: Περιττώματα Πιστοποιητικό: CE

Ένας γρήγορος, μια δοκιμή βημάτων για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης αιμογλοβίνης και transferrin στο ανθρώπινο CE περιττωμάτων επικυρωμένο

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Transferrin/FOB Combo είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay (μη καταπατητική δοκιμή) για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινα αιμογλοβίνης και transferrin στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων, τα οποία να είναι χρήσιμα για τη διάγνωση των γαστροεντερικών αναταραχών αιμορραγίας.

 

Περιγραφή: 

     

Ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι καρκίνος που εμφανίζεται στο κόλο ή το ορθό έντερο, και έχει επιπτώσεις και στους άνδρες και στις γυναίκες όλων των φυλετικών και εθνικών ομάδων, και ο συχνότερα βρίσκεται στους ανθρώπους ηλικίας 50 έτη ή παλαιότερος. Για τα άτομα, ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι ο τρίτος πιό κοινός καρκίνος μετά από τον προστάτη και καρκίνοι του πνεύμονα. Για τις γυναίκες, ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι ο τρίτος πιό κοινός καρκίνος μετά από το στήθος και καρκίνοι του πνεύμονα.
Το περιττωματικό απόκρυφο αίμα πρέπει να είναι ένας σημαντικός δείκτης στη διαγνωστική αξιολόγηση των ασθενών με την πιθανή γαστροεντερική αιμορραγία οποιασδήποτε αιτιολογίας, όχι ακριβώς όπως μια ένδειξη του του ορθού και του κόλου καρκίνου. Η παρουσία ανθρώπινης αιμογλοβίνης στα περιττώματα είναι ανεπαρκής όπως μια διαγνωστική εξέταση για τον καρκίνο στομάχου (ανώτερες γαστροεντερικές αναταραχές), λόγω της ανθρώπινης αιμογλοβίνης που προέρχεται από την ανώτερη πεπτική οδό αναλύει στο εντερικό κομμάτι (antigenicity χάνεται).
Η ανίχνευση περιττωματικό transferrin, που είναι σταθερότερο στο σκαμνί από την αιμογλοβίνη, παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο την ασθένεια στην ανώτερη πεπτική οδό.
Το αίμα στο σκαμνί μπορεί να είναι το μόνο σύμπτωμα του καρκίνου, αλλά δεν προκαλείται όλο το αίμα στο σκαμνί από τον καρκίνο. Άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν το αίμα στο σκαμνί περιλαμβάνουν: Haemorrhoids, πρωκτικές σχισμές, άνω και κάτω τελεία polyps, πεπτικά έλκη, Ulcerative κολίτιδα. Gastroesophageal reflux ασθένεια (GERD). Crohn ασθένεια, χρήση των μη-steroidal αντιφλεγμονωδών φαρμάκων το (NSAIDs).

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  1. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα: Συλλέξτε τα περιττώματα σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες.

  2. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας: Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, έπειτα τυχαία πλήγμα applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές. Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα. Η βίδα επάνω και σφίγγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν τινάζει το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξει σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Τα δείγματα που προετοιμάζονται στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων μπορούν να αποθηκευτούν για 6 μήνες σε -20°C και 7 ημέρες στη θερμοκρασία δωματίου εάν όχι να εξεταστούν μέσα σε 1 ώρα μετά από την προετοιμασία.
  3. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
  4. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ανοίξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  5. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.Ανθρώπινη ποιοτική ανίχνευση αιμογλοβίνης/Transferrin διαγνωστικής εξέτασης αίματος γρήγορη με το CE
 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

Transferrin ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στη Transferrin περιοχή γραμμών (Transferrin).

FOB ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στη FOB περιοχή γραμμών (ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ).

ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και Transferrin: * Τρεις γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και άλλες δύο γραμμές εμφανίζονται στις περιοχές ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και TF.

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση της ανθρώπινης αιμογλοβίνης ή/και ανθρώπινο transferrin παρουσών στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ ή/και την περιοχή TF πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και την περιοχή TF.

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ttfc-625 Transferrin και FOB κασέτα δοκιμής Combo γρήγορη Περιττώματα Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Άλφα - γρήγορη κασέτα δοκιμής του (AFP) εμβρυοπρωτεΐνης, γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις με τη γρήγορη ανάγνωση και το πιστοποιητικό CE

Καρκινοεμβρυϊκή αντιγόνων κασέτα ένα δοκιμής του (CEA) γρήγορη προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

Υψηλός κατάλληλος προστατικός συγκεκριμένος αντιγόνων μετρητής στάθμης εξαρτήσεων του (PSA) ποιοτικός γρήγορος διαγνωστικός με το CE επικυρωμένο

Ιατρικές διαγνώσεων προστατικές συγκεκριμένες αντιγόνων εξαρτήσεις δοκιμής του (PSA) ποιοτικές γρήγορες για τον προστατικό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου με CE0123

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών ολόκληρου αίματος/πλάσματος PSA για το κλινικά εργαστήριο/το σπίτι

γρήγορη ανάγνωση υψηλή ευαίσθητη ακριβής βήμα ασβέστιο-125 γρήγορο προϊόν μίας χρήσης κασετών δοκιμής για τη διάγνωση με το CE

Κατάλληλο γρήγορο CE δοκιμής δοκιμής που μαρκάρεται για το αντιγόνο 15-3 καρκινωμάτων με την υψηλή ευαισθησία