Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

HB/HP - HB Combo γρήγορη δοκιμής ακριβής και υψηλή ευαισθησία εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής κασετών γρήγορη με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (thpb-625)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές ανά εξάρτηση
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: πράσινο Σχήμα: Κασέτα
Δείγμα: Περιττώματα Αποθήκευση: 2-30°C
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE
Κόψτε: 50ng/ml

 

Ένας γρήγορος, μια δοκιμή βημάτων για την ποιοτική ανίχνευση της αιμογλοβίνης και haptoglobin-αιμογλοβίνη σύνθετη στο CE περιττωμάτων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η HB + η γρήγορη κασέτα δοκιμής Hb/Hp Combo (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της αιμογλοβίνης ή/και της haptoglobin-αιμογλοβίνης σύνθετων στα περιττώματα.

 

 

Περιγραφή: 

 

Η HB + η γρήγορη δοκιμή Hb/Hp Combo είναι immunoassay σάντουιτς. Είναι μια δοκιμή combo που αποτελούνται από 2 μεμονωμένες δοκιμές, μια δοκιμή του (Hb) αιμογλοβίνης και μια σύνθετη δοκιμή αιμογλοβίνη-haptoglobin (Hb/Hp) για να προσδιορίσει επιλεκτικά τα ανθρώπινα συγκροτήματα HB ή/και Hb/Hp στα δείγματα δοκιμής. Κάθε δοκιμή περιέχει μια nitrocellulose λουρίδα μεμβρανών με μια ακινητοποιημένη αντι HB ποντικιών - αντίσωμα στη ζώνη δοκιμής (τ). Η δοκιμή HB έχει ένα μαξιλάρι που περιέχει τον πολυ κολλοειδή χρυσό αντι-HB και τον κολλοειδή χρυσό IgE ποντικιών. Η σύνθετη δοκιμή Hb/Hp έχει ένα μαξιλάρι που περιέχει τον πολυ κολλοειδή χρυσό αντι-HP και τον κολλοειδή χρυσό IgE ποντικιών. Ένα αντίσωμα αίγα-αντι-ποντικιών είναι ακινητοποιημένο στη ζώνη γραμμών ελέγχου (γ) στη nitrocellulose μεμβράνη. 90 στο δείγμα δειγμάτων 120μl (απομονωτής μικτός) (που περιέχει τα αντίστοιχα κατάλοιπα, τα συγκροτήματα HB και Hb/Hp) προστίθενται επάνω στο αντίστοιχο μαξιλάρι δειγμάτων. Τα κατάλοιπα (δηλ. HB ή/και Hb/Hp σύνθετες) στο συλλεχθε'ν ζεύγος δειγμάτων με το αντι-HB-αντίσωμα ποντικιών ή το αντι-HP-αντίσωμα του χρυσού συζευγμένου μαξιλαριού που διαμορφώνει έτσι το αντίσωμα – αντιγόνο – κολλοειδή χρυσά συγκροτήματα. Ενώ το υγρό κινείται κατά μήκος της μεμβράνης αυτό μετέφερε αυτά τα συγκροτήματα από την τριχοειδή δράση. Όταν το αντίσωμα – αντιγόνο – κολλοειδή χρυσά συγκροτήματα μεταφέρεται πέρα από τη μεμβράνη και φθάνει στο αντίστοιχο ακινητοποιημένο αντι HB-αντίσωμα ποντικιών στη μεμβράνη, είναι παγιδευμένα και θα διαμορφώσουν μια σύνθετη σύσταση σάντουιτς από: ακινητοποιημένο αντίσωμα – αντιγόνο – αντίσωμα – κολλοειδής χρυσός για τη HB ή/και Hb/Hp σύνθετο αντίστοιχα. Μόνο όταν το εφαρμοσμένο δείγμα δειγμάτων περιέχει μια ορισμένη συγκέντρωση της HB ή Hb/Hp σύνθετης, ο σχηματισμός αυτού του σάντουιτς σύνθετου θα οδηγήσει σε μια ορατή ροδανιλίνης ζώνη χρώματος στις αντίστοιχες ζώνες δοκιμής (τ) της μεμβράνης.

Η χρωματισμένη γ-γραμμή θα εμφανιστεί πάντα εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί σωστά. Η ευαισθησία δοκιμής για τη HB είναι 50ng/ml και Hb/Hp είναι 50ng/ml.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

      1.To συλλέγουν τα περιττωματικά δείγματα:

Συλλέξτε τα περιττώματα σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8°C εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες.

      2.To επεξεργαστείτε τα περιττωματικά δείγματα:

Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, έπειτα τυχαία πλήγμα applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές. Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.

Η βίδα επάνω και σφίγγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν τινάζει το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξει σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Τα δείγματα που προετοιμάζονται στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων μπορούν να αποθηκευτούν για 6 μήνες σε -20°C εάν όχι να εξεταστούν μέσα σε 1 ώρα μετά από την προετοιμασία.

    3.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.

      4.Hold ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων όρθιος και ανοίγει την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων.

   Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου

   120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες μέσα

   το δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

      αποτελέσματα 5.Read σε 5 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.HB/HP - HB Combo γρήγορη δοκιμής ακριβής και υψηλή ευαισθησία εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής κασετών γρήγορη με το CE

    

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του σύνθετου παρόντος αιμογλοβίνης ή haptoglobin-αιμογλοβίνης στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Γάτα. Αριθ.

Περιγραφή προϊόντων

Δείγμα

Σχήμα

Μέγεθος εξαρτήσεων

Κόψτε

Θέση

Thpb-625

Γρήγορη κασέτα δοκιμής hb+Hb-HP Combo

Περιττώματα

Κασέτα

25 Τ

50ng/mL

CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Άλφα - γρήγορη κασέτα δοκιμής του (AFP) εμβρυοπρωτεΐνης, γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις με τη γρήγορη ανάγνωση και το πιστοποιητικό CE

Καρκινοεμβρυϊκή αντιγόνων κασέτα ένα δοκιμής του (CEA) γρήγορη προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

Υψηλός κατάλληλος προστατικός συγκεκριμένος αντιγόνων μετρητής στάθμης εξαρτήσεων του (PSA) ποιοτικός γρήγορος διαγνωστικός με το CE επικυρωμένο

Ιατρικές διαγνώσεων προστατικές συγκεκριμένες αντιγόνων εξαρτήσεις δοκιμής του (PSA) ποιοτικές γρήγορες για τον προστατικό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου με CE0123

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών ολόκληρου αίματος/πλάσματος PSA για το κλινικά εργαστήριο/το σπίτι

γρήγορη ανάγνωση υψηλή ευαίσθητη ακριβής βήμα ασβέστιο-125 γρήγορο προϊόν μίας χρήσης κασετών δοκιμής για τη διάγνωση με το CE

Κατάλληλο γρήγορο CE δοκιμής δοκιμής που μαρκάρεται για το αντιγόνο 15-3 καρκινωμάτων με την υψηλή ευαισθησία