Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Υψηλές ευαισθησίας Toxo IgM γρήγορες δοκιμής εξαρτήσεις δοκιμής κασετών γρήγορες για ανθρώπινο ολόκληρο το αίμα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (itm-302/itm-402)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:40T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ολόκληρο αίμα, ορός, ορός πλάσματος (itm-402), πλάσμα (itm-302)
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του αντισώματος IgM Toxoplasma Gondii (T.gondii) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, CE ορών ή πλάσματος επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Toxo IgM (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ταυτόχρονες ανίχνευση και τη διαφοροποίηση του αντι-Toxoplasma Gondii IgM (gondii Τ.) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως διαγνωστική εξέταση και ως ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης με το gondii Τ. Οποιοδήποτε αντιδραστικό δείγμα με τη γρήγορη κασέτα δοκιμής Toxo IgM πρέπει να επιβεβαιωθεί με την εναλλακτική εξεταστική μέθοδο και τα κλινικά συμπεράσματα.

 

 

Περιγραφή:

Τ. το gondii είναι υποχρεώνει το ενδοκυτταρικό protozoan παράσιτο με μια παγκόσμια διανομή1,2. Το ορολογικό στοιχείο δείχνει ότι περίπου 30% του πληθυσμού των περισσότερων βιομηχανοποιημένων εθνών είναι χρόνια μολυσμένο με τον οργανισμό3. Ποικίλες serologic δοκιμές για τα αντισώματα στο gondii Τ. έχουν χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στη διάγνωση της οξείας μόλυνσης και για να αξιολογήσουν την προηγούμενη έκθεση στον οργανισμό. Αυτές οι δοκιμές είναι η δοκιμή χρωστικών ουσιών sabin-Feldman, το άμεσο συγκόλληση, έμμεσο hemagglutination, το συγκόλληση λατέξ, ο έμμεσος ανοσοφθορισμός, και η ELISA4-7. Πρόσφατα, πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής, όπως η γρήγορη κασέτα δοκιμής Toxo IgM εισήχθη στην κλινική για serodiagnosis της μόλυνσης gondii Τ.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  • Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.
  • Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα σύρετε το δείγμα (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) μέχρι τη γραμμή αφθονίας όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (περίπου 10μl). Μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά που κάθε ένας, κατόπιν προσθέτει 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80 μl) και αρχίζει το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  • Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
  • Υψηλές ευαισθησίας Toxo IgM γρήγορες δοκιμής εξαρτήσεις δοκιμής κασετών γρήγορες για ανθρώπινο ολόκληρο το αίμα

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει πάντα να εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής.

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στις περιοχές γραμμών δοκιμής μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντισωμάτων T.gondii IgM παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στις περιοχές γραμμών δοκιμής.

 

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)