Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Φανών γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay κασετών δοκιμής IgM Combo γρήγορο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:ISO13485
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (itom-345/itom-445)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: ολόκληρο αίμα, ορός, ορός πλάσματος (itom-445), πλάσμα (itom-435)
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM Toxoplasma στο gondii (Toxo), τον ιό ερυθράς (ερυθρά), Cytomegalovirus (CMV), και το μονοκατευθυντικό ιό 1/2 έρπη (HSV 1/2) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, CE ορών ή πλάσματος επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής IgM Combo φανών είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM Toxoplasma στο gondii (Toxo), τον ιό ερυθράς (ερυθρά), Cytomegalovirus (CMV), και το μονοκατευθυντικό ιό 1/2 έρπη (HSV 1/2) ολόκληρο στο αίμα, τον ορό ή το πλάσμα στην ενίσχυση στη διάγνωση του φανού.

 

Περιγραφή:

Ο φανός είναι ένα αρκτικόλεξο για μια ομάδα μολυσματικών ασθενειών που, μολύνοντας τις εγκύους γυναίκες, μπορεί να προκαλέσει τα γεννετικά προβλήματα στις στάσεις φανών newborns.1 τους για 4 διαφορετικές μολύνσεις που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στις εγκύους γυναίκες και το έμβρυο, τα νεογέννητα παιδιά συμπεριλαμβανομένων των γεννετικών προβλημάτων και συχνά την οδήγηση στην άμβλωση. Οι τέσσερις μολύνσεις είναι gondii Toxomplasma (spirochete Α), ερυθρά (ιός), CMV – Cytomegalovirus (ιός), HSV 1/2 – μονοκατευθυντικός ιός 1 ή/και 2 έρπη (ιός). Οι μολύνσεις προκαλούν συνήθως λίγα αν όχι καθόλου συμπτώματα στη έγκυο γυναίκα, αλλά θέτουν τους μεγαλύτερους κινδύνους σοβαρών γεννετικών προβλημάτων για τα νεογνά. Οι μολύνσεις που προκαλούνται από το φανό – Toxoplasma, ιός ερυθράς, ιός Cytomegalo (CMV) και μονοκατευθυντικός ιός το (HSV) έρπη – είναι η σημαντικότερη αιτία BOH (κακή μαιευτική ιστορία). 2 οι κίνδυνοι είναι αυστηροί, εάν η μητέρα παίρνει τη μόλυνση στο πρώτο τρίμηνο δεδομένου ότι τα όργανα του μωρού αρχίζουν να διαμορφώνουν σε αυτό το στάδιο. Τα γενικά συμπτώματα περιλαμβάνουν την πρόωρη γέννηση, την καθυστέρηση αύξησης, τις νευρολογικές ανωμαλίες, και τη ζημία του ματιού, του συκωτιού, της καρδιάς και του αυτιού καθώς επίσης και των τραυμάτων κόκκαλων. Η μικροκεφαλία, hydrocephaly, οι συλλήψεις και η ψυχοκινητική καθυστέρηση συνοδεύουν αυτές τις δυσμορφίες.

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής IgM Combo φανών (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM σε Toxo, την ερυθρά, CMV, και HSV 1/2 στα δείγματα ολόκληρου αίματος, ορών ή πλάσματος.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.

2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας όπως φαίνεται στην απεικόνιση κατωτέρω (περίπου 10μl). Μεταφέρετε το δείγμα στο κάθε δείγμα καλά, κατόπιν προσθέστε 2 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 80μl) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

 

Φανών γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay κασετών δοκιμής IgM Combo γρήγορο

 

 

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

 

ΘΕΤΙΚΟ:

Θετικό Toxo: οι χρωματισμένες γραμμές *Two εμφανίζονται στο τμήμα «Toxo». Μια γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

Θετικό ερυθράς: οι χρωματισμένες γραμμές *Two εμφανίζονται στο τμήμα «τριψίματος». Μια γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

CMV θετικό: οι χρωματισμένες γραμμές *Two εμφανίζονται στο «CMV» τμήμα. Μια γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

Θετικό HSV 1/2: οι χρωματισμένες γραμμές *Two εμφανίζονται στο τμήμα «HSV 1/2». Μια γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*Note: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντισωμάτων IgM παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

 

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ:

Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) κάθε τμήματος. Η απουσία μιας ορατής γραμμής στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) οποιουδήποτε τμήματος είναι ενδεικτική ενός αρνητικού αποτελέσματος της δοκιμής για εκείνο το συγκεκριμένο τμήμα, δηλαδή Toxo, τρίψιμο, CMV, και HSV 1/2.

 

ΑΚΥΡΟΣ:

Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε τμήμα. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)