Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAb (ορός/πλάσμα)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Κασέτα

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ορός/πλάσμα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Κόψτε: 20ug/mL
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Εφαρμογές:

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAb είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση HBeAb στον ορό ή το πλάσμα.

 

Περιγραφή:

 

Η προερχόμενη από ιό ηπατίτιδα είναι μια συστημική ασθένεια που περιλαμβάνει πρώτιστα το συκώτι. Οι περισσότερες περιπτώσεις της οξείας προερχόμενης από ιό ηπατίτιδας προκαλούνται από τον ιό το (HAV) ηπατίτιδας Α, τον ιό το (HBV) ηπατίτιδας Β ή τον ιό το (HCV) ηπατίτιδας Γ. Το αντίσωμα ηπατίτιδας Β ε είναι μια προερχόμενη από ιό πρωτεΐνη που εκκρίνεται από HBV-infected τα κύτταρα. 1 η παρουσία αντισώματος ενάντια στο προερχόμενο από ιό ε αντιγόνο ηπατίτιδας Β χρησιμοποιείται ως δείκτης για το πρόωρο antigenemia HBs πριν από την αιχμή της προερχόμενης από ιό αντένστασης και της πρόωρης ανάρρωσης όταν μειωθεί HBeAg κάτω από τα ανιχνεύσιμα επίπεδα. 2 είναι επίσης χρήσιμο να επιβεβαιωθεί seroconversion. Seroconversion από το θετικό HBeAg στο θετικό αντι-Hbe δείχνει ένα μειωμένο επίπεδο μολυσματικού ιού επειδή η αντένσταση ιών έχει μειωθεί. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAb (ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία HBeAb στο δείγμα ορών ή πλάσματος. Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μονοκλονικών και polyclonal αντισωμάτων για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα HBeAb στον ορό ή το πλάσμα. Αυτός δοκιμή βημάτων είναι πολύ ευαίσθητος και παίρνει μόνο για 15-20minutes. Τα αποτελέσματα της δοκιμής διαβάζονται οπτικά χωρίς οποιοδήποτε όργανο.

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε, μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα
2. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής στην καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του ορού ή του πλάσματος (approx.75ul) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
3. Περιμένετε τη κόκκινη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAb (ορός/πλάσμα)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη ρόδινη γραμμή.
Θετικό: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στη χρωματισμένη γραμμή περιοχών (C).No ελέγχου εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
IHBeb-302 Γρήγορη κασέτα δοκιμής HBeAb S / Π Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο Μη-CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)