Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Πλευρικές δοκιμές AllTest Immunochromatographic ροής iGFBP-1 γρήγορη κασέτα δοκιμής στην κολπική απαλλαγή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (σύκο-502)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Κολπική απαλλαγή
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE

iGFBP-1 γρήγορο CE κασετών δοκιμής επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η ινσουλίνη-ομοειδής αύξηση παράγοντας-που δεσμεύει πρωτεϊνική 1 (iGFBP-1) γρήγορη δοκιμή (κολπική έκκριση) είναι μια οπτικά ερμηνευμένη, ποιοτική immunochromatographic συσκευή δοκιμής για την ανίχνευση iGFBP-1 στις κολπικές εκκρίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία είναι ένας σημαντικός πρωτεϊνικός δείκτης του αμνιακού ρευστού σε ένα κολπικό δείγμα. Η δοκιμή προορίζεται για την επαγγελματική χρήση να βοηθήσει να εντοπίσει τη ρήξη των εμβρυϊκών μεμβρανών (ROM) στις εγκύους γυναίκες.

 

Περιγραφή: 

 

Ινσουλίνη-όπως την παράγοντας-δεσμευτική πρωτεΐνη 1 αύξησης (ibp-1) γνωστή ως placental πρωτεΐνη 12 (PP12) είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο IGFBP1. Η igf-δέσμευση των πρωτεϊνών (IGFBPs) θεωρείται σημαντική στον κανονισμό της εμβρυϊκής και neonatal αύξησης. Προηγουμένως αναφέραμε ότι τα σχεδιαγράμματα IGFBPs στον εμβρυϊκό ορό το (FCS) σκοινιού εξαρτήθηκαν από την αύξηση/τη μεταβολική θέση του εμβρύου. Μπορεί να ανιχνευθεί στις αυχενικές εκκρίσεις των εγκύων γυναικών με τις πρόωρες μητρικές συστολές, και εάν η παρουσία τους προβλέπει έναν αυξανόμενο κίνδυνο πρόωρης παράδοσης. Η αφθονία ινσουλίνη-όπως παράγοντα αύξησης που δεσμεύει πρωτεϊνικός-1 στη μητρικός-εμβρυϊκή διεπαφή στις σοβαρά preeclamptic εγκυμοσύνες προτείνει ότι η δεσμευτική πρωτεΐνη μπορεί να συμμετέχει στην παθογένεση της ρηχής placental εισβολής που παρατηρείται σε αυτήν την αναταραχή. Η χαμηλή ινσουλίνη-όπως αύξηση παράγοντας-ι κυκλοφορίας και ο ανυψωμένος ινσουλίνη-όπως παράγοντας αύξησης που δεσμεύει τα επίπεδα πρωτεϊνικός-1 μπορούν να συμβάλουν στην περιορισμένη placental και επομένως εμβρυϊκή αύξηση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν
χρήση.

 

1. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα του, και την τοποθετήστε σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
2. Παρεμβάλτε την πατσαβούρα στον αραιό σωλήνα, περιστραφείτε για 20 φορές. Κατόπιν πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα καθώς η πατσαβούρα αποσύρεται. Απορρίψτε την πατσαβούρα.
3. Εγκαταστήστε την ΚΑΠ του σωλήνα. Αφαιρέστε το τοπ μέρος της ΚΑΠ. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της λύσης (περ. 100 μL) στο δείγμα καλά (σ) και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
4. Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Πλευρικές δοκιμές AllTest Immunochromatographic ροής iGFBP-1 γρήγορη κασέτα δοκιμής στην κολπική απαλλαγή

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

ΘΕΤΙΚΟ:
* Μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ζωνών ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ζωνών Τ.


ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ:
Μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ζωνών ελέγχου (γ). Καμία ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή ζωνών δοκιμής (τ).
 

ΑΚΥΡΟΣ:
Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο χρόνο ανάγνωσης πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)