Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔοκιμή μολυσματικών ασθενειών

Υψηλός - ποιοτικό Campylobacter γρήγορη κασέτα δοκιμής με το CE

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

Υψηλός - ποιοτικό Campylobacter γρήγορη κασέτα δοκιμής με το CE

High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE
High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE High Quality Campylobacter Rapid Test Cassette With CE

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλός - ποιοτικό Campylobacter γρήγορη κασέτα δοκιμής με το CE Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Icam-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς: 100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Χρώμα: μπλε Αποθήκευση: 2-30℃
Υψηλό φως:

γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

,

διαγνωστικές δοκιμές για τη μόλυνση

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση Campylobacter στα ανθρώπινα δείγματα κοπράνων. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

 

Εφαρμογές:

 

Campylobacter enteritis είναι τρόφιμα και πλωτή zoonotic μια ασθένεια και μια από τις περισσότερες κοινές αιτίες μολυσματική διάρροια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ ο προσδιορισμός του αιτιολογικού πράκτορα δεν έχει επιπτώσεις χαρακτηριστικά στις εκβάσεις επεξεργασίας, δεδομένου ότι η πλειοψηφία αυτών των μολύνσεων είναι μόνος-περιορισμένη, η εργαστηριακή διάγνωση είναι ουσιαστική για τις επιδημιολογικές μελέτες και την καταδίωξη ξεσπάσματος μέσω του προσδιορισμού και της δακτυλογράφησης πίεσης. Η συμβατική εργαστηριακή διάγνωση του campylobacteriosis βασίζεται στην αποκατάσταση του οργανισμού από τα δείγματα σκαμνιών από το microaerophilic πολιτισμό. Οι τρέχουσες συστάσεις για την αποκατάσταση Campylobacter ορίζουν ότι τους πολιτισμούς ισχύουν για ένα ελάχιστο 72 χ πριν από να υπογράψουν έξω ένα αρνητικό αποτέλεσμα εντούτοις, μια πρόσφατη εργαστηριακή επιτήρηση από τα κέντρα ελέγχου ασθενείας και πρόληψης διαπίστωσε ότι, των εργαστηρίων που ερευνήθηκαν, 66% εξέθεσε τα αρνητικά αποτελέσματα σε 48 χ, ενώ μόνο 33% εξέθεσε τα αρνητικά αποτελέσματα μετά από 72 χ. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους πολιτισμού, οι γρηγορότερες μέθοδοι για την ανίχνευση Campylobacter των αντιγόνων στο σκαμνί, συμπεριλαμβανομένου ενζυμικό immunoassay το (EIA) και των πλευρικών συστημάτων ροής, απαιτούν μόνο 1 έως 2 χ μέχρι τα αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:

 

Campylobacter η γρήγορη κασέτα δοκιμής (περιττώματα) είναι βασισμένη στη χρήση μιας μεμβράνης με τον κολλοειδή χρυσό. Μια nitrocellulose μεμβράνη ευαισθητοποιείται με το αντίσωμα που κατευθύνεται ενάντια Campylobacter. Η ιδιομορφία της δοκιμής εξασφαλίζεται από ένα αντίσωμα συγκεκριμένο για ένα Campylobacter αντιγόνο που κλίνεται στον κολλοειδή χρυσό. Αυτή η κλίση είναι ξηρά σε μια μεμβράνη.
Το περιττωματικό δείγμα πρέπει να αραιωθεί στον απομονωτή εξαγωγής που παρέχεται την εξάρτηση δοκιμής. Όταν το αποσπασματικό δείγμα μπαίνει σε την επαφή με τη λουρίδα, η κλίση μεταναστεύει με το δείγμα από την παθητική διάχυση και την κλίση και τη μπαίνω σε? υλικό επαφή δειγμάτων με το αντίσωμα αντι-Campylobacter στη γραμμή Τ. Εάν το δείγμα περιέχει το Campylobacter αντιγόνο, το συζευγμένος-αντιγόνο σύνθετο θα παραμείνει συνδεδεμένο
το αντιδραστήριο αντι-Campylobacter και μια χρωματισμένη γραμμή θα αναπτυχθούν. Η λύση συνεχίζει να μεταναστεύει για να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο αντιδραστήριο που δεσμεύει την κλίση ελέγχου μετανάστευσης, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας μια χρωματισμένη γραμμή ελέγχου που επιβεβαιώνει ότι η δοκιμή λειτουργεί κατάλληλα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε 10 λεπτά.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή συλλογής σκαμνιών ή/και τον έλεγχο για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις του υγρού δείγματος (περίπου 80 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.
Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας specimencollection για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα συλλογής για την αντίδραση για 2 λεπτά.
2. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120µL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
5. Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε το αραιωμένο δείγμα που περιλαμβάνεται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (S).of μια νέες κασέτα και μια έναρξη δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

Υψηλός - ποιοτικό Campylobacter γρήγορη κασέτα δοκιμής με το CE 0

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση Campylobacter του αντιγόνου παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 
Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Icam-602 Campylobacter γρήγορη κασέτα δοκιμής Περιττώματα Κασέτα 10 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς