Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Το CE πιστοποίησε την πλευρική difficile GDH δοκιμών Immunochromatographic ροής κασέτα δοκιμής clostridium γρήγορη

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Icdg-602

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:10T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Περιττώματα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10T/Kit Κόψτε: Δείτε το ένθετο
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Τεχνητή γρήγορη διαγνωστική δοκιμή για την ανίχνευση του difficile αντιγόνου clostridium στο ανθρώπινο CE περιττωμάτων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές:

 

Η difficile γρήγορη κασέτα δοκιμής clostridium είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του clostridium difficile GDH στο ανθρώπινο δείγμα περιττωμάτων.

 

 

Περιγραφή:

 

Το clostridium difficile είναι αναερόβια βακτηρίδια ενεργώντας ως καιροσκοπικό παθογόνο: αυξάνεται στο έντερο όταν η επεξεργασία με τα αντιβιοτικά αλλάξει την κανονική χλωρίδα από. Toxinogenic πιέσεις των difficile μολύνσεων αιτίας clostridium από την ήπιος-διάρροια στη pseudomembranous κολίτιδα, ενδεχομένως που οδηγούν στο θάνατο. Η ασθένεια προκαλείται δύο τοξίνες που παράγονται από από τις toxinogenic πιέσεις C.difficile: Τοξίνη Α (εντεροτοξίνη ιστός-καταστροφής) και τοξίνη Β (κυτταροτοξίνη). Μερικές πιέσεις παράγουν και τις τοξίνες Α και Β, μερικοί άλλοι παράγουν την τοξίνη Β μόνο. Ο πιθανός ρόλος μιας τρίτης (δυαδικής) τοξίνης στην παθογένεια συζητείται ακόμα. Η χρήση Glutamate της διυδρογενάσης το (GDH) ως δείκτη αντιγόνων του πολλαπλασιασμού C.difficile έχει αποδειχθεί για να είναι πολύ αποτελεσματική επειδή όλες οι πιέσεις παράγουν το υψηλό ποσό αυτού του ενζύμου. Η difficile GDH γρήγορη κασέτα δοκιμής clostridium επιτρέπει τη συγκεκριμένη ανίχνευση του Γ. difficile GDH στο δείγμα σκαμνιών. Τα δείγματα με ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να εξεταστούν περαιτέρω για να εξετάσουν για toxigenicity των βακτηριδίων.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή συλλογής σκαμνιών ή/και τον έλεγχο για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:
Για τα στερεά δείγματα:
Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.
Για τα υγρά δείγματα:
Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις του υγρού δείγματος (περίπου 80 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.
Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας specimencollection για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα συλλογής για την αντίδραση για 2 λεπτά.
2. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120µL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 20 λεπτά.
5. Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε το αραιωμένο δείγμα που περιλαμβάνεται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (S).of μια νέες κασέτα και μια έναρξη δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

Το CE πιστοποίησε την πλευρική difficile GDH δοκιμών Immunochromatographic ροής κασέτα δοκιμής clostridium γρήγορη

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

Τα αποτελέσματα πρόκειται να ερμηνευθούν ως εξής:

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση του αντιγόνου ιών των αδένων παρούσα στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου (γ) αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας

Σημείωση: κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης, μια πολύ εξασθενημένη σκιά μπορεί να εμφανιστεί στη θέση γραμμών δοκιμής. Δεν πρέπει να θεωρηθεί ως θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)