Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Υψηλή Transferrin ευαισθησίας/ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και υψηλός ακριβής Combo HP/HB με το CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:κασέτα (ttfh-635)

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές ανά εξάρτηση
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: πράσινο Σχήμα: Κασέτα
Δείγμα: Περιττώματα Αποθήκευση: 2-30°C
Χρόνος ραφιών: 24 μήνες Πιστοποιητικό: CE

Ένας γρήγορος, μια δοκιμή βημάτων για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης αιμογλοβίνης, μεταφορά και Haptoglobin/αιμογλοβίνη σύνθετες στο ανθρώπινο CE δειγμάτων περιττωμάτων επικυρωμένο

 

 

Εφαρμογές: 

 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής Transferrin/FOB και Hp/Hb Combo (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay (μη καταπατητική δοκιμή) για την ποιοτική ανίχνευση της ανθρώπινης αιμογλοβίνης, τη μεταφορά και Haptoglobin (HP) /Hemoglobin (HB) σύνθετες στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων, τα οποία να είναι χρήσιμα για τη διάγνωση των γαστροεντερικών αναταραχών αιμορραγίας.

 

 

Περιγραφή: 

 

Ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι καρκίνος που εμφανίζεται στο κόλο ή το ορθό έντερο, και έχει επιπτώσεις και στους άνδρες και στις γυναίκες όλων των φυλετικών και εθνικών ομάδων, και ο συχνότερα βρίσκεται στους ανθρώπους ηλικίας 50 έτη ή παλαιότερος. Για τα άτομα, ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι ο τρίτος πιό κοινός καρκίνος μετά από τον προστάτη και καρκίνοι του πνεύμονα. Για τις γυναίκες, ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι ο τρίτος πιό κοινός καρκίνος μετά από το στήθος και καρκίνοι του πνεύμονα.
Το περιττωματικό απόκρυφο αίμα πρέπει να είναι ένας σημαντικός δείκτης στη διαγνωστική αξιολόγηση των ασθενών με την πιθανή γαστροεντερική αιμορραγία οποιασδήποτε αιτιολογίας, όχι ακριβώς όπως μια ένδειξη του του ορθού και του κόλου καρκίνου. Η παρουσία ανθρώπινης αιμογλοβίνης στα περιττώματα είναι ανεπαρκής όπως μια διαγνωστική εξέταση για τον καρκίνο στομάχου (ανώτερες γαστροεντερικές αναταραχές), λόγω της ανθρώπινης αιμογλοβίνης που προέρχεται από την ανώτερη πεπτική οδό αναλύει στο εντερικό κομμάτι (antigenicity χάνεται).
Η ανίχνευση περιττωματικό transferrin, που είναι σταθερότερο στο σκαμνί από την αιμογλοβίνη, παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο την ασθένεια στην ανώτερη πεπτική οδό.
Το αίμα στο σκαμνί μπορεί να είναι το μόνο σύμπτωμα του καρκίνου, αλλά δεν προκαλείται όλο το αίμα στο σκαμνί από τον καρκίνο. Άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν το αίμα στο σκαμνί περιλαμβάνουν: Haemorrhoids, πρωκτικές σχισμές, άνω και κάτω τελεία polyps, πεπτικά έλκη, Ulcerative κολίτιδα. Gastroesophageal reflux ασθένεια (GERD). Crohn ασθένεια, χρήση των μη-steroidal αντιφλεγμονωδών φαρμάκων το (NSAIDs).

Η Haptoglobin/αιμογλοβίνης σύνθετη γρήγορη ανοσολογική δοκιμή δοκιμής βασισμένη στην ανίχνευση του αιμογλοβίνη-haptoglobin (HB-HP) σύνθετου. Meguro, το οποίο βρήκε επίσης την άριστη ευαισθησία και τα περιττωματικά αποσπάσματα που το Hb/Hp σύνθετο ήταν σταθερότερο από την αποδεσμευμένη αιμογλοβίνη. Κατά συνέπεια, στους ασθενείς με την κεντρική ορθοκολιτική αιμορραγία, το Hb/Hp σύνθετο θα μπορούσε πιθανώς να είναι ανιχνεύσιμο στο σκαμνί, ακόμα και μετά από μια πιό μακροχρόνια μετάβαση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει; 

 

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

 

  1. Για να συλλέξει τα περιττωματικά δείγματα:

Συλλέξτε την επαρκή ποσότητα περιττωμάτων (1-2ml ή 1-2g) σε ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για να λάβετε τα μέγιστα αντιγόνα (εάν παρόν). Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή. Το δείγμα συλλεχθε'ν μπορεί να αποθηκευτεί για 3 ημέρες σε 2-8℃ εάν όχι να εξεταστεί μέσα σε 6 ώρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20℃.

  1. Στα περιττωματικά δείγματα διαδικασίας:

• Για τα στερεά δείγματα:

Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν διαπερνά τυχαία applicator συλλογής δειγμάτων στο περιττωματικό δείγμα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού). Μην εκσκάψτε το περιττωματικό δείγμα.

• Για τα υγρά δείγματα:

Κρατήστε dropper κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις (περίπου 80μL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.

  1. Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων, κατόπιν κούνημα ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Αφήστε το σωλήνα μόνο για 2 λεπτά.
  2. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
  3. Κρατήστε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων όρθιο και ανοίξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (περίπου 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
  4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 5 λεπτά μετά από να διανείμει το δείγμα. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.

Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 120μL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων κασέτας και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

 

 

 

Υψηλή Transferrin ευαισθησίας/ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και υψηλός ακριβής Combo HP/HB με το CE

 

 

 
   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)

Transferrin ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στη Transferrin περιοχή γραμμών (TF).

FOB ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στη FOB περιοχή γραμμών (ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ).

ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και Transferrin: * Τρεις γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και άλλες δύο γραμμές εμφανίζονται στις περιοχές ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ και TF.

Hp/Hb σύνθετο Positive* δύο γραμμή εμφανίζεται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στη Haptoglobin/αιμογλοβίνης περιοχή γραμμών (Hp/Hb).

*NOTE: Η ένταση της γραμμής χρώματος στη σύνθετη περιοχή γραμμών ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, TF και Hp/Hb θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση της ανθρώπινης αιμογλοβίνης ή/και της ανθρώπινης μεταφοράς ή/και το σύνθετο παρόν Hp/Hb στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ ή/και την περιοχή TF ή/και Hp/Hb πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ΑΛΥΣΙΔΏΝ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, TF και Hp/Hb.

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Ttfh-635 Transferrin/FOB και γρήγορη κασέτα δοκιμής HB-HP Combo Περιττώματα Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Άλφα - γρήγορη κασέτα δοκιμής του (AFP) εμβρυοπρωτεΐνης, γρήγορες διαγνωστικές εξαρτήσεις με τη γρήγορη ανάγνωση και το πιστοποιητικό CE

Καρκινοεμβρυϊκή αντιγόνων κασέτα ένα δοκιμής του (CEA) γρήγορη προϊόν μίας χρήσης βημάτων για τη διάγνωση με το CE

Υψηλός κατάλληλος προστατικός συγκεκριμένος αντιγόνων μετρητής στάθμης εξαρτήσεων του (PSA) ποιοτικός γρήγορος διαγνωστικός με το CE επικυρωμένο

Ιατρικές διαγνώσεων προστατικές συγκεκριμένες αντιγόνων εξαρτήσεις δοκιμής του (PSA) ποιοτικές γρήγορες για τον προστατικό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου με CE0123

Γρήγορες εξαρτήσεις δοκιμής ορών ολόκληρου αίματος/πλάσματος PSA για το κλινικά εργαστήριο/το σπίτι

γρήγορη ανάγνωση υψηλή ευαίσθητη ακριβής βήμα ασβέστιο-125 γρήγορο προϊόν μίας χρήσης κασετών δοκιμής για τη διάγνωση με το CE

Κατάλληλο γρήγορο CE δοκιμής δοκιμής που μαρκάρεται για το αντιγόνο 15-3 καρκινωμάτων με την υψηλή ευαισθησία