Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔοκιμή μολυσματικών ασθενειών

Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Ο κ. John Smith Αγγλία

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Κα Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Κα Julie Tschetter Βέλγιο

Όπως ο παλαιός πελάτης AllTest από το 2009, πρέπει να ευχαριστήσουμε τη μεγάλη εργασία έχει γίνει από AllTest για να μας υποστηρίξει κέρδος περισσότερα μερίδιο αγοράς και κέρδος

—— Ο κ. Robin Seifert Γερμανία

Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE

Convenient Influenza A/B and H1N1 Combo Rapid Test Cassette(Swab/Nasal Aspirate) with CE Certificate
Convenient Influenza A/B and H1N1 Combo Rapid Test Cassette(Swab/Nasal Aspirate) with CE Certificate

Μεγάλες Εικόνας :  Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Alltest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: IINA-525

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 τ
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: κασέτα Δείγμα: Η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά
μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: Μπλε και λευκό πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

rapid diagnostic test kits

,

home drug test kits

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Η γρίπη (συνήθως γνωστή ως “γρίπη”) είναι μια ιδιαίτερα μεταδοτική, οξεία προερχόμενη από ιό μόλυνση της αναπνευστικής οδού. Είναι μια μεταδοτική ασθένεια που μεταδίδεται εύκολα μέσω του βηξίματος και το φτέρνισμα των με αεροζόλ σταγονίδιων που περιέχουν τα ζωντανά ξεσπάσματα γρίπης virus.1 εμφανίζεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της πτώσης και
χειμωνιάτικοι μήνες. Οι ιοί τύπων Α είναι χαρακτηριστικά πιό επικρατόντες από τους ιούς τύπων Β και συνδέονται με τις περισσότερες σοβαρές επιδημίες γρίπης, ενώ οι μολύνσεις τύπων Β είναι συνήθως ηπιότερες.
Ο χρυσός κανόνας της εργαστηριακής διάγνωσης είναι κυτταροκαλλιέργεια 14 ημερών με μια από ποικίλες γραμμές κυττάρων που μπορούν να υποστηρίξουν την αύξηση της κυτταροκαλλιέργειας γρίπης virus.2 έχουν περιορίσει την κλινική χρησιμότητα, όπως τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται πάρα πολύ αργά στην κλινική σειρά μαθημάτων για την αποτελεσματική υπομονετική επέμβαση. Η αντίστροφη αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων Transcriptase (rt-pcr) είναι μια νεώτερη μέθοδος που είναι γενικά πιό ευαίσθητη από τον πολιτισμό με τα βελτιωμένα ποσοστά ανίχνευσης πέρα από τον πολιτισμό 2-23%.3 εντούτοις, RTPCR είναι ακριβό, σύνθετο και πρέπει να εκτελεσθεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A/B/H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) ποιοτικά ανιχνεύει την παρουσία τύπου Α γρίπης, ο τύπος Β ή/και το αντιγόνο Α (H1N1) στη nasopharyngeal πατσαβούρα ή την πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφούν τα δείγματα, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για τον τύπο Α γρίπης, τον τύπο Β και το Α (H1N1) για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τον τύπο Α γρίπης, τον τύπο Β και το αντιγόνο Α (H1N1) στη nasopharyngeal πατσαβούρα, η πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφά τα δείγματα.

 
【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Τοποθετήστε το σωλήνα εξαγωγής στον τερματικό σταθμό. Κρατήστε το αντιδραστήριο εξαγωγής
άνω πλευρά μπουκαλιών - κάτω από κάθετα. Συμπιέστε το μπουκάλι και αφήστε τη λύση να μειωθεί στο σωλήνα εξαγωγής ελεύθερα χωρίς να αγγίξει την άκρη του σωλήνα. Προσθέστε 10 πτώσεις του αντιδραστηρίου εξαγωγής (περ. 400ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Δείτε llustration1.
3. Τοποθετήστε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα για
περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας το κεφάλι ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα για να απελευθερώσει το αντιγόνο στην πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 2.
4. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το κεφάλι πατσαβουρών ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής καθώς το αφαιρείτε για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. Απορρίψτε την πατσαβούρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο διάθεσης αποβλήτων biohazard σας. Δείτε την απεικόνιση 3.
5. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4
6. Προσθέστε 3 πτώσεις της λύσης (approx.120ul) σε κάθε δείγμα καλά χωριστά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
7. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE 0
 

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση

Iina-525

Γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A/B/H1N1 Combo (Η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς