Να στείλετε μήνυμα

Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Alltest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: IINA-525
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40 τ
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: Μπλε και λευκό Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

rapid diagnostic test kits

,

home drug test kits

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Η γρίπη (συνήθως γνωστή ως “γρίπη”) είναι μια ιδιαίτερα μεταδοτική, οξεία προερχόμενη από ιό μόλυνση της αναπνευστικής οδού. Είναι μια μεταδοτική ασθένεια που μεταδίδεται εύκολα μέσω του βηξίματος και το φτέρνισμα των με αεροζόλ σταγονίδιων που περιέχουν τα ζωντανά ξεσπάσματα γρίπης virus.1 εμφανίζεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της πτώσης και
χειμωνιάτικοι μήνες. Οι ιοί τύπων Α είναι χαρακτηριστικά πιό επικρατόντες από τους ιούς τύπων Β και συνδέονται με τις περισσότερες σοβαρές επιδημίες γρίπης, ενώ οι μολύνσεις τύπων Β είναι συνήθως ηπιότερες.
Ο χρυσός κανόνας της εργαστηριακής διάγνωσης είναι κυτταροκαλλιέργεια 14 ημερών με μια από ποικίλες γραμμές κυττάρων που μπορούν να υποστηρίξουν την αύξηση της κυτταροκαλλιέργειας γρίπης virus.2 έχουν περιορίσει την κλινική χρησιμότητα, όπως τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται πάρα πολύ αργά στην κλινική σειρά μαθημάτων για την αποτελεσματική υπομονετική επέμβαση. Η αντίστροφη αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων Transcriptase (rt-pcr) είναι μια νεώτερη μέθοδος που είναι γενικά πιό ευαίσθητη από τον πολιτισμό με τα βελτιωμένα ποσοστά ανίχνευσης πέρα από τον πολιτισμό 2-23%.3 εντούτοις, RTPCR είναι ακριβό, σύνθετο και πρέπει να εκτελεσθεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια.
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A/B/H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) ποιοτικά ανιχνεύει την παρουσία τύπου Α γρίπης, ο τύπος Β ή/και το αντιγόνο Α (H1N1) στη nasopharyngeal πατσαβούρα ή την πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφούν τα δείγματα, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για τον τύπο Α γρίπης, τον τύπο Β και το Α (H1N1) για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τον τύπο Α γρίπης, τον τύπο Β και το αντιγόνο Α (H1N1) στη nasopharyngeal πατσαβούρα, η πατσαβούρα λαιμού ή ρινικός απορροφά τα δείγματα.

 
【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Τοποθετήστε το σωλήνα εξαγωγής στον τερματικό σταθμό. Κρατήστε το αντιδραστήριο εξαγωγής
άνω πλευρά μπουκαλιών - κάτω από κάθετα. Συμπιέστε το μπουκάλι και αφήστε τη λύση να μειωθεί στο σωλήνα εξαγωγής ελεύθερα χωρίς να αγγίξει την άκρη του σωλήνα. Προσθέστε 10 πτώσεις του αντιδραστηρίου εξαγωγής (περ. 400ul) στο σωλήνα εξαγωγής. Δείτε llustration1.
3. Τοποθετήστε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα για
περίπου 10 δευτερόλεπτα πιέζοντας το κεφάλι ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα για να απελευθερώσει το αντιγόνο στην πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 2.
4. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το κεφάλι πατσαβουρών ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής καθώς το αφαιρείτε για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. Απορρίψτε την πατσαβούρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο διάθεσης αποβλήτων biohazard σας. Δείτε την απεικόνιση 3.
5. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση 4
6. Προσθέστε 3 πτώσεις της λύσης (approx.120ul) σε κάθε δείγμα καλά χωριστά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
7. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
Κατάλληλη γρίπη A/B και γρήγορη κασέτα δοκιμής H1N1 Combo (η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) με το πιστοποιητικό CE 0
 

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση

Iina-525

Γρήγορη κασέτα δοκιμής γρίπης A/B/H1N1 Combo (Η πατσαβούρα/ρινικός απορροφά) Κασέτα 40 Τ Δείτε το ένθετο CE

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852