Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
  • Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες ALLTEST Αριθμός Υπαλλήλων 450~500
Ετήσιες πωλήσεις 80000000-100000000 Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, οδηγήσεις έχει ένα στερεό ίδρυμα με τους top-notch επαγγελματίες βιομηχανίας, αποδεικνύοντας την πείρα στη διαχείριση καινοτομίας συμπεριλαμβανομένων των νέων εισαγωγών, είτε πρόκειται για ένα προϊόν ή είτε πρόκειται για βιομηχανία που μετασχηματίζει τις εξελίξεις διαδικασίας. Είμαστε μάρτυρας καθώς επίσης και είμαστε μέρος των ομάδων πυρήνων που είναι αρμόδιες για τους μετασχηματισμούς, οι οποίοι είναι κρίσιμες σημερινές γρήγορες δοκιμές καθώς επίσης και επιχείρηση POCT.

 

Μερικοί απ' αυτούς περιλάβετε τα βιομηχανία-οδηγώντας συστήματα ελέγχου σχεδίου που είναι αρμόδια για τα καινοτόμα προϊόντα με υψηλό - πρωτόκολλα ποιότητας καθώς επίσης και επικυρώσεων που διαμορφώνουν τον πυρήνα των αυστηρών συστημάτων ποιοτικής αξιολόγησης.

 

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ έχει δημιουργηθεί με το μόνο στόχο τους συμμετόχους στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης με σημαντικό πάσσαλο στην επιχείρηση POCT συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων δοκιμών.

 

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη να φέρει τις καινοτόμες λύσεις συμπεριλαμβανομένης της σύγκλισης της γρήγορης ευκολίας test με τη δύναμη της σύγχρονης ηλεκτρονικής ημέρας, με αυτόν τον τρόπο βοηθώντας τη δημιουργία των νέων τεχνολογικών πλατφορμών καθώς επίσης και των επιχειρησιακών διαδικασιών που ξεκλειδώνει την αληθινή δυνατότητα της συγχώνευσης της τεχνολογίας και το εμπόριο με τα νέα κύρια σημεία στους techno-εμπορικούς τομείς της βιομηχανίας POCT.

 

Με λίγα λόγια, με τη Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, το ΕΠΕ, εσείς μπορεί «να χαλαρώσει» και να αφήσει τις ανησυχίες σήμερα και αύριο με τις καλύτερες λύσεις για σας από τις λύσεις διαθέσιμες σήμερα.

Ιστορία

 

Η βιολογική ομάδα έρευνας και παραγωγής ήταν οργάνωση το 2011 από τους επαγγελματίες στην περιοχή IVD. Ολόκληρη η ομάδα αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας. Η αναλώσιμη γραμμή παραγωγής μας ήταν οργάνωση για να παρέχει το 2012 στον υψηλό - ποιοτικά αναλώσιμα την προσιτή τιμή στους πελάτες μας. Η διεθνής επιχείρηση πωλήσεων ήταν οργάνωση το 2013, η οποία στοχεύουν να επεκτείνει τη βιολογική και αναλώσιμη επιχείρηση παγκοσμίως.

Υπηρεσία

 

 

Σχετικές με το αντιδραστήριο υπηρεσίες για τις διαγνωστικών και θεραπευτικών διαδικασίες έρευνας:

 

  • Σχέδιο και σύνθεση πεπτιδίων

  • Ανασυνδυαζόμενη πρωτεϊνική υπηρεσία

  • Μικρή μοριακή κλίση αντιγόνων

  • Μονοκλονική ανάπτυξη αντισωμάτων

  • Polyclonal ανάπτυξη αντισωμάτων 

  • Ανάπτυξη δοκιμής συμβάσεων

 

 

Ποιοτικός έλεγχος: ελέγξτε την ποιότητα αυστηρά πρίν παραδίδει στους πελάτες μας

 

Έγκαιρη παράδοση: Εξασφαλίστε την έγκαιρη παράδοση ως αίτημα

 

24hrs μετά από την υπηρεσία πώλησης: Αποκριθείτε και λύστε το οποιοδήποτε πρόβλημά σας με το γρήγορο και αποδοτικό τρόπο

 

Πρόσβαση: Επαγγελματική και αρμόδια αγορά για να μειώσει το κόστος σας σε μεγάλο μέρος

Η ομάδα μας

 

 Κίνα Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0