Να στείλετε μήνυμα

Nasopharyngeal δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων covid-19 ISO13485

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Icov-502
Ποσότητα παραγγελίας min: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20 Τ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Χρώμα: Μπλε Δείγμα: Nasopharyngeal πατσαβούρα
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Αποθήκευση: 2-30°C
Πιστοποιητικό: CE, ISO13485 Σχήμα: Κασέτα
Υψηλό φως:

Covid-19 δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων

,

ISO13485 δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων

,

Nasopharyngeal δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων

Η γρήγορη δοκιμή covid-19 αντιγόνων είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση SAR-CoV-2 αντιγόνων στα nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Τα νέα coronaviruses ανήκουν στο γένος β. Covid-19 είναι μια οξεία αναπνευστική μολυσματική ασθένεια. Οι άνθρωποι είναι γενικά ευαίσθητοι. Αυτήν την περίοδο, οι ασθενείς που μολύνονται από το νέο coronavirus είναι η κύρια πηγή μόλυνσης οι ασυμπτωματικοί μολυσμένοι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι μια μολυσματική πηγή. Με βάση την τρέχουσα επιδημιολογική έρευνα, η περίοδος επώασης είναι 1 έως 14 ημέρες, συνήθως 3 έως 7 ημέρες. Οι κύριες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον πυρετό, κούραση και ξεραίνουν το βήχα. Η ρινική συμφόρηση, η runny μύτη, ο επώδυνος λαιμός, η μυαλγία και η διάρροια βρίσκονται σε μερικές περιπτώσεις.

Το Coronaviruses είναι τυλιγμένοι ιοί RNA που διανέμονται ευρέως μεταξύ των ανθρώπων, άλλα θηλαστικά, και τα πουλιά και που προκαλούν αναπνευστικό, τα εντερικά, ηπατικά, και νευρολογικά είδη coronavirus diseases.1 έξι είναι γνωστά για να προκαλούν σε ανθρώπινο disease.2 τέσσερα τους ιούς — 229E, OC43, NL63, και HKU1 — είναι επικρατών και προκαλεί χαρακτηριστικά τα συμπτώματα κοινού κρύου σε με ανοσολογική ανεπάρκεια individuals.2


【ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】

1. Παρεμβάλτε μια αποστειρωμένη πατσαβούρα στο ρουθούνι του ασθενή, που φθάνει στην επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
2. Πατσαβούρα πέρα από την επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
3. Αποσύρετε την αποστειρωμένη πατσαβούρα από τη ρινική κοιλότητα.

Nasopharyngeal δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων covid-19 ISO13485 0

【ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】
Σωλήνας συλλογής μόνο ο εξαγωγής απομονωτών και δειγμάτων που παρέχεται στην εξάρτηση πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία δειγμάτων πατσαβουρών.
1. Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων.
2. Παρεμβάλτε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Ο Τύπος ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα και ανακατώνει την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα ενώ πιέζοντας theswab διευθύνετε ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα για να απελευθερώσετε τα αντιγόνα στη συλλογή
σωλήνας.
3. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας τις πλευρές του σωλήνα για να εξαγάγει το υγρό από την πατσαβούρα.
4. Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων.

Nasopharyngeal δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων covid-19 ISO13485 1

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το αποσπασματικούς δείγμα ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και προσθέστε 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (approx.75μl) στο δείγμα καλά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Nasopharyngeal δοκιμή πατσαβουρών αντιγόνων covid-19 ISO13485 2

 

【ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ】

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή δοκιμής δείχνει την ανίχνευση covid-19 αντιγόνων στο δείγμα.
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει βασισμένος στο ποσό αντιγόνου covid-19 παρόντος στο δείγμα. Έτσι οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε
η εξάρτηση δοκιμής αμέσως και έρχεται σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Cat.No. Προϊόν Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Θέση CE
Icov-502 Covid-19 γρήγορη δοκιμή αντιγόνων Nasopharyngeal πατσαβούρα Κασέτα 20 Τ CE

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852