Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Γραμμή Παραγωγής
  • Κατασκευαστικό εργαστήριο
  • Κατασκευαστικό εργαστήριο
  • Κατασκευαστικό εργαστήριο

Είμαστε επαγγελματική ομάδα με περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας σε αυτήν την βιομηχανία.

 

 

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας χρησιμοποίησε στην εργασία στη φημισμένη γρήγορη επιχείρηση δοκιμής --ACON/ABON (Alere) συμπεριλαμβανομένου του γενικού διευθυντή μας, RD VP, μάρκετινγκ VP, ποιοτικός διευθυντής και ακόμη και οι εργαζόμενοι γραμμών παραγωγής. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να σας υποστηρίξουμε για να κάνουμε περισσότερο επίτευγμα στην αγορά.  Θα σας εξασφαλίσουμε η συνεπής ποιότητα, ο σταθερός ανεφοδιασμός, τα καινοτόμα προϊόντα και η ανταγωνιστική τιμή.

 

Έχουμε την ισχυρή δυνατότητα RD να αναπτύξουμε συνεχώς τα νέα προϊόντα για να κρατήσουμε την άκρη της αγοράς.

 

 

Έχουμε τώρα τον υπάλληλο περίπου 200 και η συνολική περιοχή κατασκευής είναι γύρω από 6000sqm. Για τη βιολογική ομάδα αντιδραστηρίων μας, έχουμε μια ομάδα εμπειρογνώμονα βιοτεχνολογιών συμπεριλαμβανομένων 10 ατόμων με τη μεταδιδακτορική ερευνητική εμπειρία, 2 με το βαθμό γιατρών και 6 με το μεταπτυχιακό. Αυτή η ομάδα έχει την ισχυρή δυνατότητα καινοτομίας επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας. Τώρα η επιχείρηση είναι κύρια πάνω από 10 εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Χρησιμοποιούμε το ερευνητικό σύστημα ελέγχου σχεδίου για να κάνουμε την πρόωρη έρευνα περισσότερη αποδοτικότητα και πάρτε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO, καθιερώνει ένα υψηλό τυποποιημένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης κατασκευής. Τώρα η επιχείρηση έχει ένα ερευνητικό εργαστήριο, μια μονοκλονική ανάπτυξη αντισωμάτων ποντικιών και ερευνητική εξέδρα, τη μια polyclonal ανάπτυξη αντισωμάτων κουνελιών και ερευνητική εξέδρα, μια δυνατότητα αναπαραγωγής αιγών, που καλύπτουν 500, 600, 200, 1000 τετρ.μέτρα αντίστοιχα.

 

Για τα ιατρικά αναλώσιμα, έχουμε τη manufactory δυνατότητα κατάστασης της τέχνης με το πιστοποιητικό CE και το πιστοποιητικό ISO13485. Τα αναλώσιμα έχουν παρασχεθεί στην παγκόσμια αγορά και η λαμβανόμενη πολύ καλή αγορά ανατροφοδοτεί.

 

OEM / ODM
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2

Έχουμε την ώριμη τεχνογνωσία, την ικανοποιητική ικανότητα και την επαγγελματική ομάδα για να καλύψουμε το διάφορους cOem και την απαίτηση ODM σας.

Ε & Α
  • RD γραφείο 1
  • RD Office02

Έχουμε μια ομάδα εμπειρογνώμονα βιοτεχνολογιών συμπεριλαμβανομένων 10 ατόμων με τη μεταδιδακτορική ερευνητική εμπειρία, 2 με το βαθμό γιατρών και 35 με το μεταπτυχιακό. Αυτή η ομάδα έχει την ισχυρή δυνατότητα καινοτομίας επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας. Τώρα η επιχείρηση είναι κύρια πάνω από 10 εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

 

Χρησιμοποιούμε το ερευνητικό σύστημα ελέγχου σχεδίου για να κάνουμε την πρόωρη έρευνα περισσότερη αποδοτικότητα και πάρτε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO, καθιερώνει ένα υψηλό τυποποιημένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης κατασκευής. Τώρα η επιχείρηση έχει ένα ερευνητικό εργαστήριο, μια μονοκλονική ανάπτυξη αντισωμάτων ποντικιών και ερευνητική εξέδρα, τη μια polyclonal ανάπτυξη αντισωμάτων κουνελιών και ερευνητική εξέδρα, μια δυνατότητα αναπαραγωγής αιγών, που καλύπτουν 500, 600, 200, 1000 τετρ.μέτρα αντίστοιχα.