Να στείλετε μήνυμα

Covid-19 γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων ιών των αδένων γρίπης A+B RSV

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Irt-545
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20 Τ
Όροι πληρωμής: T/T
Δείγμα: Nasopharyngeal πατσαβούρα Σχήμα: Κασέτα
Χρόνος: 15 λεπτά Χρώμα: Μπλε
Πρότυπο: Irt-545 Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

Nasopharyngeal γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων πατσαβουρών

,

Γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων ιών των αδένων

 

Γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων SAR-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus (Nasopharyngeal πατσαβούρα)

 

Αρχή Χρωματογραφικό Immunoassay
Σχήμα Κασέτα
Δείγμα Nasopharyngeal πατσαβούρα
Πιστοποιητικό CE
Χρόνος ανάγνωσης 15 λεπτά
Πακέτο 20 Τ
Θερμοκρασία αποθήκευσης 2-30°C
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 2 έτη

 

Η γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων SAR-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus (Nasopharyngeal πατσαβούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της πρωτεΐνης SAR-CoV-2 Nucleocapsid, της γρίπης Α, της γρίπης Β, του αναπνευστικού Syncytial ιού (RSV) και των αντιγόνων ιών των αδένων παρόντων στο ανθρώπινο nasopharynx. Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο
 
ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
 
Η γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων SAR-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus (Nasopharyngeal πατσαβούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της πρωτεΐνης SAR-CoV-2 Nucleocapsid, της γρίπης Α, της γρίπης Β, του αναπνευστικού Syncytial ιού (RSV) και των αντιγόνων ιών των αδένων στα nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών από τα άτομα με την πιθανή μόλυνση SAR-CoV-2/Influenza/RSV/Adenovirus από κοινού με την κλινική παρουσίαση και τα αποτελέσματα άλλων εργαστηριακών τεστ.
 
Τα αποτελέσματα είναι για τα αντιγόνα ανίχνευσης SAR-CoV-2, γρίπης A+B, RSV και ιών των αδένων. Ένα αντιγόνο είναι γενικά ανιχνεύσιμο στα ανώτερα αναπνευστικά δείγματα κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα δείχνουν την παρουσία προερχόμενων από ιό αντιγόνων, αλλά ο κλινικός συσχετισμός με την ιστορία ασθενών και άλλες διαγνωστικές πληροφορίες είναι απαραίτητος για να καθορίσει τη θέση μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν άλλη βακτηριακή/προερχόμενη από ιό μόλυνση. Ο πράκτορας που ανιχνεύεται δεν μπορεί να είναι η καθορισμένη αιτία της ασθένειας.
 
Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αποκλείουν τη μόλυνση SAR-CoV-2/Influenza A+B/RSV/Adenovirus και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως μόνη βάση για τη θεραπεία ή τις υπομονετικές διοικητικές αποφάσεις. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως πιθανά και να επιβεβαιωθούν με μια μοριακή δοκιμή, εάν είναι απαραίτητο για την υπομονετική διαχείριση. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να εξεταστούν στα πλαίσια των πρόσφατων εκθέσεων ενός ασθενή, της ιστορίας και της παρουσίας κλινικών σημαδιών και συμπτωμάτων σύμφωνων με SAR-CoV-2, της γρίπης A+B, RSV και του ιού των αδένων.
 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ
 
Η δοκιμή περιέχει αντι-SAR-CoV-2, την αντι-γρίπη Α, την αντι-γρίπη Β, αντι-RSV και το αντι-ιό των αδένων ως αντιδραστήριο, αντι-SAR-CoV-2, αντι-γρίπη Α, αντι-γρίπη Β, αντι-RSV και αντι-ιό των αδένων σύλληψης ως αντιδραστήριο ανίχνευσης.
 
ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ
 
Συλλογή δειγμάτων
1. Παρεμβάλτε μια αποστειρωμένη πατσαβούρα στο ρουθούνι του ασθενή, που φθάνει στην επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
2. Πατσαβούρα πέρα από την επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx 5-10 φορές.
3. Αποσύρετε την αποστειρωμένη πατσαβούρα από τη ρινική κοιλότητα και αποφύγετε τον υπερβολικό όγκο και την ιδιαίτερα-ιξώδη nasopharyngeal απαλλαγή.
 
Covid-19 γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων ιών των αδένων γρίπης A+B RSV 0
 
Μεταφορά και αποθήκευση δειγμάτων
Τα δείγματα πρέπει να εξεταστούν το συντομότερο δυνατό μετά από τη συλλογή. Εάν οι πατσαβούρες δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως, συστήνεται ιδιαίτερα ότι το δείγμα πατσαβουρών τοποθετείται σε έναν ξηρό, αποστειρωμένο και στενά σφραγισμένο πλαστικό σωλήνα για την αποθήκευση. Το δείγμα πατσαβουρών στον ξηρό και αποστειρωμένο όρο είναι σταθερό μέχρι και 24 ώρες σε 2-8 °C.
 
[ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ]
 
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το αποσπασματικούς δείγμα ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30 °C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
 
2. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και προσθέστε 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος σε κάθε ένα από το δείγμα καλά αντίστοιχα και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
 
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
 
Covid-19 γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων ιών των αδένων γρίπης A+B RSV 1
 
SAR-CoV-2/RSV/Adenovirus ΘΕΤΙΚΌ: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο παράθυρο SAR-CoV-2/RSV/Adenovirus. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή δοκιμής δείχνει την ανίχνευση των αντιγόνων SAR-CoV-2/RSV/Adenovirus στο δείγμα.
 
Γρίπη ένα ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο παράθυρο ΓΡΙΠΗΣ. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Α (Α). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Α δείχνει ότι εκείνο το αντιγόνο γρίπης Α ανιχνεύθηκε μέσα
το δείγμα.
 
ΘΕΤΙΚΌ γρίπης Β: * Δύο χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο παράθυρο ΓΡΙΠΗΣ. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Β (β). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Β δείχνει ότι το αντιγόνο γρίπης Β ανιχνεύθηκε μέσα
το δείγμα.
 
ΘΕΤΙΚΌ γρίπης Α και γρίπης Β: * Τρεις χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο παράθυρο ΓΡΙΠΗΣ. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και η χρωματισμένη γραμμή δύο πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Α (α) και την περιοχή γρίπης Β (β). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Α και την περιοχή γρίπης Β δείχνει εκείνο το αντιγόνο γρίπης Α και το αντιγόνο γρίπης Β ανιχνεύθηκε στο δείγμα.
 
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει βασισμένος στο ποσό αντιγόνου SAR-CoV-2, γρίπης Α ή/και αντιγόνου Β, αντιγόνο RSV, αντιγόνο ιών των αδένων παρόν στο δείγμα. Έτσι οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (T/B/A) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
 
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (T/B/A).
 
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852