Να στείλετε μήνυμα

Covid-19 και δοκιμή μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων γρίπης A+B

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Icic-525
Ποσότητα παραγγελίας min: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20 Τ
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Χρώμα: Μπλε Δείγμα: Nasopharyngeal πατσαβούρα
Κόψτε: Δείτε το ένθετο Αποθήκευση: 2-30°C
Πιστοποιητικό: CE, ISO13485 Σχήμα: Κασέτα
Υψηλό φως:

δοκιμή μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων

,

Covid-19 δοκιμή μολυσματικών ασθενειών

Τα covid-19 και η γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων γρίπης A+B είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για τα ποιοτικά αντιγόνα ιών ανίχνευσης SAR-CoV-2, γρίπης Α και γρίπης Β στα nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Τα νέα coronaviruses ανήκουν στο γένος β. Covid-19 είναι μια οξεία αναπνευστική μολυσματική ασθένεια. Οι άνθρωποι είναι γενικά ευαίσθητοι. Αυτήν την περίοδο, οι ασθενείς που μολύνονται από το νέο coronavirus είναι η κύρια πηγή μόλυνσης οι ασυμπτωματικοί μολυσμένοι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι
μολυσματική πηγή. Οι κύριες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον πυρετό, κούραση και ξεραίνουν το βήχα. Η ρινική συμφόρηση, η runny μύτη, ο επώδυνος λαιμός, η μυαλγία και η διάρροια βρίσκονται σε μερικές περιπτώσεις.

Η γρίπη (συνήθως γνωστή ως “γρίπη”) είναι μια ιδιαίτερα μεταδοτική, οξεία προερχόμενη από ιό μόλυνση της αναπνευστικής οδού. Είναι μια μεταδοτική ασθένεια που μεταδίδεται εύκολα μέσω του βηξίματος και του φτερνίσματος των με αεροζόλ σταγονίδιων που περιέχουν το ζωντανό ιό. Τα ξεσπάσματα γρίπης εμφανίζονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της πτώσης και των χειμωνιάτικων μηνών. Οι ιοί τύπων Α είναι χαρακτηριστικά πιό επικρατόντες από τους ιούς τύπων Β και συνδέονται με τις περισσότερες σοβαρές επιδημίες γρίπης, ενώ οι μολύνσεις τύπων Β είναι συνήθως ηπιότερες.

Ο χρυσός κανόνας της εργαστηριακής διάγνωσης είναι κυτταροκαλλιέργεια 14 ημερών με μια από ποικίλες γραμμές κυττάρων που μπορούν να υποστηρίξουν την αύξηση του ιού της γρίπης. Η κυτταροκαλλιέργεια έχει περιορίσει την κλινική χρησιμότητα, όπως τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται πάρα πολύ αργά στην κλινική σειρά μαθημάτων για την αποτελεσματική υπομονετική επέμβαση. Η αντίστροφη αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων Transcriptase (rt-pcr) είναι μια νεώτερη μέθοδος που είναι γενικά πιό ευαίσθητη από τον πολιτισμό με τα βελτιωμένα ποσοστά ανίχνευσης πέρα από τον πολιτισμό 2-23%.3 εντούτοις, το rt-pcr είναι ακριβό, σύνθετο και πρέπει να εκτελεσθεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια.


【ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】

1. Παρεμβάλτε μια αποστειρωμένη πατσαβούρα στο ρουθούνι του ασθενή, που φθάνει στην επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
2. Πατσαβούρα πέρα από την επιφάνεια του μεταγενέστερου nasopharynx.
3. Αποσύρετε την αποστειρωμένη πατσαβούρα από τη ρινική κοιλότητα.

Covid-19 και δοκιμή μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων γρίπης A+B 0

【ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ】
Σωλήνας συλλογής μόνο ο εξαγωγής απομονωτών και δειγμάτων που παρέχεται στην εξάρτηση πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία δειγμάτων πατσαβουρών.
1. Ξεβιδώστε την ΚΑΠ του σωλήνα συλλογής δειγμάτων.
2. Παρεμβάλτε το δείγμα πατσαβουρών στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων. Ο Τύπος ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα και ανακατώνει την πατσαβούρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα ενώ πιέζοντας theswab διευθύνετε ενάντια στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα για να απελευθερώσετε τα αντιγόνα στη συλλογή
σωλήνας.
3. Αφαιρέστε την πατσαβούρα συμπιέζοντας τις πλευρές του σωλήνα για να εξαγάγει το υγρό από την πατσαβούρα.
4. Σφίγξτε την ΚΑΠ επάνω στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων.

Covid-19 και δοκιμή μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων γρίπης A+B 1

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ】

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το αποσπασματικούς δείγμα ή/και τους ελέγχους για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.
1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Το καλύτερο resultswill λαμβάνεται εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
2. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων και προσθέστε 3 πτώσεις του αποσπασματικού δείγματος (approx.75μl) σε κάθε ένα από το δείγμα καλά αντίστοιχα και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Covid-19 και δοκιμή μολυσματικών ασθενειών αντιγόνων γρίπης A+B 2

 

【ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ】

ΘΕΤΙΚΟ COVID-19: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο αριστερό παράθυρο. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή δοκιμής δείχνει την ανίχνευση covid-19 αντιγόνων στο δείγμα.
ΘΕΤΙΚΗ γρίπη Α: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο σωστό παράθυρο. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Α (α). Ένα θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Α δείχνει ότι εκείνο το αντιγόνο γρίπης Α ανιχνεύθηκε στο δείγμα.
ΘΕΤΙΚΗ γρίπη Β: * Δύο ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο σωστό παράθυρο. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Β (β). Ένα θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Β δείχνει ότι το αντιγόνο γρίπης Β ανιχνεύθηκε στο δείγμα.
ΘΕΤΙΚΗ γρίπη Α και γρίπη Β: * Τρεις ευδιάκριτες χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στο σωστό παράθυρο. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ) και η χρωματισμένη γραμμή δύο πρέπει να είναι στην περιοχή γρίπης Α (α) και την περιοχή γρίπης Β (β). Ένα θετικό αποτέλεσμα στην περιοχή γρίπης Α και την περιοχή γρίπης Β δείχνει εκείνο το αντιγόνο γρίπης Α και το αντιγόνο γρίπης Β ανιχνεύθηκε στο δείγμα.
*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει βασισμένος στο ποσό αντιγόνου covid-19, γρίπης Α ή/και αντιγόνου Β παρόντος στο δείγμα. Έτσι οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (T/B/A) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (T/B/A).
ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κασέτα δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Cat.No. Προϊόν Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Θέση CE
Icic-525 Covid-19 και γρήγορη δοκιμή Combo αντιγόνων γρίπης A+B Nasopharyngeal πατσαβούρα Κασέτα 20T CE

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +8613989889852