Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Η υψηλή ακρίβεια και ο εύκολος αναγνώστης δοκιμής χρήσης γρήγορος ομαδοποιούν ένα Streptococcal ιατρικό προϊόν μόλυνσης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου:Ist-R502

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:N / A
Τιμή:negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 /kit
Χρόνος παράδοσης:2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής:Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς:10 δοκιμές Μ/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 40ng/ml 50ng/ml* Πιστοποιητικό: CE

 

Εφαρμογή:

 

Strep μια γρήγορη κασέτα δοκιμής είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Strep Α των αντιγόνων από τα δείγματα πατσαβουρών λαιμού στην ενίσχυση στη διάγνωση της ομάδας μια Streptococcal μόλυνση.

 

Περιγραφή:

 

Στρεπτόκοκκος - pyogenes είναι μη-motile gram-positive cocci, ο οποίος περιέχει τα αντιγόνα ομάδας Α Lancefield που μπορούν να προκαλέσουν τις σοβαρές μολύνσεις όπως η φαρυγγίτιδα, την αναπνευστική μόλυνση, το impetigo, endocarditis, τη μηνιγγίτιδα, την επιλόχεια σηψαιμία, και την αρθρίτιδα. Αριστερός μη επεξεργασμένος, αυτές οι μολύνσεις μπορεί να οδηγήσει στις σοβαρές περιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου του ρευματικού πυρετού και του peritonsillar αποστήματος. Οι παραδοσιακές διαδικασίες προσδιορισμού για την ομάδα στρεπτόκοκκοι μόλυνση περιλαμβάνουν την απομόνωση και τον προσδιορισμό των βιώσιμων οργανισμών χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που απαιτούν 24 έως 48 ώρες ή περισσότερο.
Strep μια γρήγορη κασέτα δοκιμής (πατσαβούρα λαιμού) είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία Strep Α αντιγόνων στα δείγματα πατσαβουρών λαιμού, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 5 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για ολόκληρη την ομάδα Lancefield κυττάρων ένας στρεπτόκοκκος για να ανιχνεύσει επιλεκτικά Strep Α τα αντιγόνα σε ένα δείγμα πατσαβουρών λαιμού.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
 
Επιτρέψτε στην κασέτα δοκιμής, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών λαιμού, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30℃) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Remove η κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και το χρησιμοποιεί μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
3.Hold το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέτει 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 240μL) του αντιδραστηρίου 1 εξαγωγής σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής είναι κόκκινο στο χρώμα. Κρατήστε το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 160μL) στο σωλήνα. Το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής είναι άχρωμο. Αναμίξτε τη λύση με ήπια να στροβιλιστεί το σωλήνα εξαγωγής. Η προσθήκη του αντιδραστηρίου 2 εξαγωγής στο αντιδραστήριο 1 εξαγωγής αλλάζει το χρώμα της λύσης από κόκκινο σε κίτρινο. Δείτε την απεικόνιση 1.
4.Immediately προσθέτουν την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής, ταράσσουν την πατσαβούρα σθεναρά 15 φορές, αφήνουν την πατσαβούρα στο σωλήνα δοκιμής εξαγωγής για 1 λεπτό. Δείτε την απεικόνιση 2
5.Press η πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέζει το κατώτατο σημείο του σωλήνα αφαιρώντας την πατσαβούρα έτσι ώστε οι περισσότερες από τις υγρές παραμονές στο σωλήνα. Απορρίψτε την πατσαβούρα. Δείτε την απεικόνιση 3
6.Fit η dropper άκρη επάνω στην κορυφή του σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πτώσεις της λύσης (approx.100μl) στο δείγμα καλά και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση 4 και την απεικόνιση 5.
7.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με τον αναγνώστη AllTest™ LF σε 5 λεπτά.
8.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.
η εγκατάσταση αναγνωστών 9.For Alltest™ LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Σημείωση: Για την εγκατάσταση αναγνωστών Alltest™ LF, το ξεκίνημα και οι πλήρεις οδηγίες αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF. Ο χειριστής πρέπει να συμβουλευθεί το εγχειρίδιο χρηστών αναγνωστών Alltest™ LF πριν από τη χρήση και να γίνει εξοικειωμένος με τις διαδικασίες και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.
Σημείωση: Προτείνεται να μην χρησιμοποιηθεί ο απομονωτής πέρα από 30 ημέρες μετά από να ανοίξει.

 

Η υψηλή ακρίβεια και ο εύκολος αναγνώστης δοκιμής χρήσης γρήγορος ομαδοποιούν ένα Streptococcal ιατρικό προϊόν μόλυνσης

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Αποτελέσματα που διαβάζονται από Alltest LF τον αναγνώστη


Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για την ομάδα μια Streptococcal μόλυνση καθορίζεται από τον αναγνώστη Alltest LF.


Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εξαχθεί για να υπερέχει.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)