Διαγνωστικό φάρμακο Methaqualone (MQL) της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Dmq-R102
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 300 ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση Methaqualone στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF. Για την ιατρική και άλλη επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 
Εφαρμογή:
 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MQL (ούρα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Methaqualone στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη LF σε μια κομμένη συγκέντρωση 300ng/mL.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 
Περιγραφή:
 

Το Methaqualone (Quaalude, Sopor) είναι ένα quinazoline παράγωγο που ήταν πρώτα συντεθειμένο το 1951 και βρήκε κλινικά αποτελεσματικός ως sedative και υπνωτικός το 1956. 2 κέρδισε σύντομα τη δημοτικότητα ως φάρμακο της κατάχρησης και το 1984 αφαιρέθηκε από τη αμερικανική αγορά λόγω της εκτενούς κακής χρήσης. Αντιμετωπίζεται περιστασιακά με παράνομη μορφή, και είναι επίσης διαθέσιμο στις χώρες Europeon σε σχέση με με το diphenhydramine (Mandrax). Το Methaqualone μεταβολίζεται εκτενώς σε ζώντα οργανισμό κυρίως από τον υδροξυλίτη σε κάθε πιθανή θέση στο μόριο. Τουλάχιστον 12 μεταβολίτες έχουν προσδιοριστεί στα ούρα.

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MQL (ούρα) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση ούρων που μπορεί να εκτελεσθεί με τη χρήση του αναγνώστη LF. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα Methaqualone στα ούρα. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής MQL (ούρα) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει Methaqualone στα ούρα 300ng/mL.

 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
3.Place η κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαβαστούν με τον αναγνώστη LF σε 5 λεπτά.
5.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.

 

Διαγνωστικό φάρμακο Methaqualone (MQL) της κασέτας δοκιμής αναγνωστών κατάχρησης στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE 0

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AllTestTM LF τον αναγνώστη

Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για κάθε κατάλοιπο καθορίζεται από AllTestTM LF τον αναγνώστη.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

Σε αυτό το σημείο η κασέτα δοκιμής μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί κατάλληλα.

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή Δείγμα Κόψτε την αξία
Dmq-R102 Κασέτα δοκιμής Methaqualone (MQL) γρήγορη Ούρα

300 ng/mL

 

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852