Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Κατάλληλη βαρβιτουρικών κασέτα αναγνωστών εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής του (BAR) γρήγορη στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE,
Αριθμό μοντέλου:DBA-R102

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25 δοκιμές ανά εξάρτηση
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 40T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Χρώμα: μπλε Πιστοποιητικό: CE

 

Μια γρήγορη δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση των βαρβιτουρικών το (BAR) στα ανθρώπινα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη AllTestTM LF. Για την ιατρική και άλλη επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 
Εφαρμογή:
 

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ΦΡΑΓΜΩΝ (ούρα) είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ανίχνευση των βαρβιτουρικών στα ούρα που μπορούν να εκτελεσθούν με τη χρήση του αναγνώστη σε μια κομμένη συγκέντρωση 300 ng/mL. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα ποιοτικό, προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 
Περιγραφή:
 
Τα βαρβιτουρικά είναι κατευναστικά κεντρικών νευρικών συστημάτων. Χρησιμοποιούνται θεραπευτικά ως ηρεμιστικά, υπνωτικά χάπια, και anticonvulsants. Τα βαρβιτουρικά σχεδόν πάντα λαμβάνονται προφορικά ως κάψες ή ταμπλέτες. Τα αποτελέσματα μοιάζουν με εκείνων της δηλητηρίασης με το οινόπνευμα. Η χρόνια χρήση των βαρβιτουρικών οδηγεί στην ανοχή και τη σωματική εξάρτηση. Τα κοντά να ενεργήσουν βαρβιτουρικά που λαμβάνονται σε 400 mg/ime'ra για 2-3 μήνες παράγουν έναν κλινικά σημαντικό βαθμό σωματικής εξάρτησης. Τα συμπτώματα απόσυρσης που βιώνονται κατά τη διάρκεια των περιόδων αποχής φαρμάκων μπορούν να είναι αρκετά αυστηρά να προκαλέσουν το θάνατο. Μόνο ένα μικρό ποσό (λιγότερο από 5%) των περισσότερων βαρβιτουρικών εκκρίνεται αμετάβλητος στα ούρα. Η περίοδος ανίχνευσης για τα βαρβιτουρικά στα ούρα είναι 4-7 days.1
Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ΦΡΑΓΜΩΝ (ούρα) είναι μια γρήγορη δοκιμή ούρο-διαλογής που μπορεί να εκτελεσθεί με τη χρήση του αναγνώστη LF. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα βαρβιτουρικών στα ούρα. Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ΦΡΑΓΜΩΝ (ούρα) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνουν τα βαρβιτουρικά στα ούρα το κομμένο επίπεδο.
 
Πώς να χρησιμοποιήσει;
Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30C) πριν από τη δοκιμή.
κώδικας 1.Exact QR από την κάρτα κώδικα QR για τις συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Κάρτα κώδικα χρήσης μόνο QR που παρέχεται μέσα στις εξαρτήσεις δοκιμής.
2.Bring η σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει το. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
3.Place η συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Κρατήστε dropper κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις πτώσεις των ούρων (περ. 120μL) στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας δοκιμής, και αρχίστε έπειτα το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ). Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4.Wait για τη χρωματισμένη γραμμή για να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαβαστούν με τον αναγνώστη AllTestTM LF σε 5 λεπτά.
5.Do να μην ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα της δοκιμής οπτικά.

 

Κατάλληλη βαρβιτουρικών κασέτα αναγνωστών εξαρτήσεων διαγνωστικής δοκιμής του (BAR) γρήγορη στα ανθρώπινα ούρα με το πιστοποιητικό CE

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από AllTestTM LF τον αναγνώστη

Το αποτέλεσμα θετικός ή αρνητικός για κάθε κατάλοιπο καθορίζεται από AllTestTM LF τον αναγνώστη.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί για να υπερέχει ή PDF.

Σε αυτό το σημείο η κασέτα δοκιμής μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί κατάλληλα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)