Κίνα    κατασκευαστής

Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ 

      Ο αξιόπιστος γρήγορος συνεργάτης δοκιμής σας!

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα συνήθειας για την πώληση Κίνα καλής ποιότητας Μονοκλονικό αντίσωμα υβριδωμάτων για την πώληση
Συμπαθώ τα προϊόντα και την υπηρεσία παρεχόμενα από AllTest. Δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον στην εκτίμηση.

—— Mr John Smith England

Η παλαιότερη κόρη μου έχει πραγματικά την ασθένεια Lyme. Πέρασε σχεδόν 1 έτος σε μια αναπηρική καρέκλα λόγω Lyme. Κάνει πολύ καλά τώρα. Χρησιμοποίησα 2 των δειγμάτων. 1 για να εξετάσουν το Lyme μου εντόπισαν την κόρη και 1 για να εξετάσουν την κόρη μου που δεν έχει Lyme. Οι δοκιμές σας που εργάζονται καλά. Η κόρη μου με Lyme εξέτασε το θετικό και το πρόσωπο που όχι δοκιμασμένος αρνητικός.

—— Ms Sheila

Όποτε έχω τα αιτήματα, AllTest μου δίνει πάντα τη ικανοποιημένη απάντηση στην πρώτη φορά.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Είμαι Online Chat Now

Αμφεταμίνη το (AMP) στην ανθρώπινη κασέτα αναγνωστών εξαρτήσεων διαγνωστικής εξέτασης ούρων γρήγορη με το πιστοποιητικό CE

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:AllTest
Πιστοποίηση:CE
Αριθμό μοντέλου:Φράγμα-R102

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min:500
Συσκευασία λεπτομέρειες:25T/Kit
Δυνατότητα προσφοράς:100 εκατομμύρια ετησίως
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σχήμα: Κασέτα Δείγμα: Ούρα
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25T/Kit Κόψτε: /
Αποθήκευση: 2-30℃ Χρόνος ραφιών: 24 μήνες

Μια ταχεία δοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση της Αμφεταμίνης (AMP) στα ανθρώπινα ούρα που μπορεί να γίνει με τη χρήση του AllTest TM LF Reader. Για ιατρική και άλλη επαγγελματική in vitro διαγνωστική χρήση.

Εφαρμογή:

Η κασέτα ταχείας δοκιμασίας AMP (Ούρων) είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία για την ανίχνευση της Αμφεταμίνης σε ανθρώπινα ούρα, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του The Reader σε συγκέντρωση αποκοπής 1.000ng / mL. Αυτή η δοκιμασία θα ανιχνεύσει άλλες σχετικές ενώσεις, ανατρέξτε στον πίνακα της Αναλυτικής Ειδικότητας σε αυτό το ένθετο συσκευασίας.

Αυτός ο προσδιορισμός παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αποτέλεσμα αναλυτικής εξέτασης. Πρέπει να χρησιμοποιείται μια πιο συγκεκριμένη εναλλακτική χημική μέθοδος προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η αέρια χρωματογραφία / φασματομετρία μάζας (GC / MS) είναι η προτιμώμενη επιβεβαιωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση θα πρέπει να εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα δοκιμής κατάχρησης φαρμάκου, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

Περιγραφή:
Η αμφεταμίνη είναι μια ελεγχόμενη ουσία Schedule II που διατίθεται με ιατρική συνταγή (Dexedrine®) και είναι επίσης διαθέσιμη στην παράνομη αγορά. Οι αμφεταμίνες είναι μια κατηγορία ισχυρών συμπαθομιμητικών παραγόντων με θεραπευτικές εφαρμογές. Είναι χημικά συγγενείς με τις φυσικές κατεχολαμίνες του ανθρώπινου σώματος: επινεφρίνη και νορεπινεφρίνη. Οι οξείες υψηλότερες δόσεις οδηγούν σε αυξημένη διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος και προκαλούν ευφορία, εγρήγορση, μειωμένη όρεξη και αίσθηση αυξημένης ενέργειας και δύναμης. Οι καρδιαγγειακές αποκρίσεις στις Αμφεταμίνες περιλαμβάνουν αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακές αρρυθμίες. Οι πιο οξείες αντιδράσεις προκαλούν άγχος, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ψυχωσική συμπεριφορά. Οι επιδράσεις των Αμφεταμινών γενικά διαρκούν 2-4 ώρες μετά τη χρήση και το φάρμακο έχει χρόνο ημίσειας ζωής 4-24 ώρες στο σώμα. Περίπου το 30% των Αμφεταμινών εκκρίνεται στα ούρα σε αμετάβλητη μορφή, με το υπόλοιπο να είναι υδροξυλιωμένα και απαμιωμένα παράγωγα.
Η συσκευή ταχείας δοκιμής AMP (ούρα) είναι μια γρήγορη εξέταση ελέγχου ούρων που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του Reader LF. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλωνικό αντίσωμα για την επιλεκτική ανίχνευση αυξημένων επιπέδων Αμφεταμινών στα ούρα. Η κασέτα ταχείας δοκιμασίας AMP (ούρα) αποφέρει θετικό αποτέλεσμα όταν οι Αμφεταμίνες στα ούρα υπερβαίνουν τα 1.000 ng / mL.
Πώς να χρησιμοποιήσετε;
Αφήστε τη δοκιμασία, το δείγμα ούρων και / ή τους ελέγχους να φθάσουν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή.
1.Exact QR Code από την κάρτα κώδικα QR για συγκεκριμένες πληροφορίες της δοκιμής. Χρησιμοποιήστε μόνο την κάρτα κώδικα QR που παρέχεται μέσα στα κιτ δοκιμών
2. Αφαιρέστε τη θήκη σε θερμοκρασία δωματίου πριν την ανοίξετε. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη θήκη και χρησιμοποιήστε την μέσα σε μία ώρα.
3. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια. Κρατήστε το σταγονόμετρο κάθετα και μεταφέρετε 3 πλήρεις σταγόνες ούρων (περίπου 120μL) στο φρεάτιο δειγμάτων (S) της κασέτας δοκιμής και στη συνέχεια ξεκινήστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε την παγίδευση φυσαλίδων αέρα στο φρεάτιο δειγμάτων (S). Δείτε την παρακάτω εικόνα.
4. Περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες γραμμές. Τα αποτελέσματα του AllTest TM LF θα πρέπει να διαβάζονται με τον αναγνώστη AllTest TM LF σε 5 λεπτά.
5. Μην ερμηνεύετε οπτικά τα αποτελέσματα των δοκιμών.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αποτελέσματα που διαβάζονται από το AllTest TM LF Reader

Το αποτέλεσμα των θετικών ή αρνητικών για κάθε αναλύτη προσδιορίζεται από τον αναγνώστη AllTest TM LF.

Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε excel ή PDF.

Σε αυτό το σημείο η κασέτα δοκιμής μπορεί να αφαιρεθεί και να απορριφθεί κατάλληλα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Τηλ.::86-571-56267891

Φαξ:86-571-56267856

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Selina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)