Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Δοκιμές εγχώριων σκαμνιών για την ορθοκολιτική διαλογή καρκίνου που κερδίζει τη δημοτικότητα

March 6, 2023

Δοκιμές εγχώριων σκαμνιών για την ορθοκολιτική διαλογή καρκίνου που κερδίζει τη δημοτικότητα

 

Η δοκιμή εγχώριων σκαμνιών μπορεί να είναι ένας ευκολότερος τρόπος καλύπτει για τον του ορθού και του κόλου καρκίνο από τη φοβησμένη κολονοσκόπηση. Δεδομένου ότι τα ποσοστά καρκίνου μεταξύ των νέων συνεχίζουν να αυξάνονται, η εγχώρια δοκιμή μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τα ποσοστά ανίχνευσης και να φτάσει τους ανθρώπους στην επεξεργασία πιό σύντομα.

 

Μάρτιος χαρακτηρίζει την έναρξη του ορθοκολιτικού μήνα συνειδητοποίησης καρκίνου. Σύμφωνα με την αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, ο του ορθού και του κόλου καρκίνος είναι το τρίτο ο περισσότερος συνήθως διαγνωσθείς καρκίνος και το τρίτο η περισσότερη κοινή αιτία θάνατος από καρκίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από την αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, οι διαγνώσεις της ασθένειας βρίσκονται σε άνοδο μεταξύ των νέων ενηλίκων κάτω από την ηλικία 55 και εντοπίζονται σε ένα πιό προχωρημένο στάδιο.

 

Γίαυτό η αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι οποιαδήποτε ορθοκολιτική διαλογή καρκίνου μπορεί να σώσει τις ζωές. Σύμφωνα με την ομάδα εργασίας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ προληπτική υπηρεσιών, οι ενήλικοι με έναν μέσο κίνδυνο πρέπει να καλυφθούν αρχικός στην ηλικία 45.

 

Σε μια συνέντευξη με το ABC News, ο Δρ Jeffrey Farmer, ο χειρουργικός ογκολόγος και η προσωρινή καρέκλα της χειρουργικής επέμβασης στο κέντρο καρκίνου αυλακώματος αλεπούδων, είπαν, «η σύλληψη του καρκίνου καθιστά νωρίς τη θεραπεία τόσο πολύ ευκολότερη.»

 

Η δοκιμή εγχώριων σκαμνιών, στην οποία οι άνθρωποι συλλέγουν τα δείγματα κοπράνων και τα στέλνουν σε ένα εργαστήριο, μπορεί να βοηθήσει να απλοποιήσει την εξεταστική διαδικασία για μερικούς ανθρώπους. Εδώ είναι πώς να ξέρει εάν αυτό είναι μια καλή επιλογή για σας

 

CWho ένας καλός υποψήφιος για το σπιτικό σκαμνί εξετάζει;

 

Το πρώτο βήμα είναι να μιλήσει στο γιατρό σας για εάν είστε επιλέξιμοι για τη δοκιμή σκαμνιών στο σπίτι, λαμβάνοντας υπόψη το οικογενειακό ιστορικό και το ιατρικό ιστορικό σας.

 

Μόνο οι άνθρωποι με έναν «μέσο» κίνδυνο του ορθού και του κόλου καρκίνου - χωρίς οποιοδήποτε οικογένεια ή ιατρικό ιστορικό που θα τους καθιστούσαν υψηλού κινδύνου - πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτήν την δοκιμή. Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι τα υψηλού κινδύνου άτομα δεν είναι κατάλληλα.

 

Τα υψηλού κινδύνου άτομα είναι εκείνα που έχουν έναν συγγενή πρώτος-βαθμού (όπως ένας γονέας ή ένας αμφιθαλής) με το καρκίνος του παχέος εντέρου, ή που έχουν έναν προσωπικό ή ένα οικογενειακό ιστορικό της υψηλού κινδύνου άνω και κάτω τελείας ή των πρωκτικών polyps. Ο Δρ Fola May, ένας γαστρεντερολόγος, ένας ποιοτικός διευθυντής και ένας ερευνητής δικαιοσύνης υγείας στην υγεία UCLA, είπαν στο ABC News ότι αυτά τα άτομα «πρέπει μόνο να έχουν μια κολονοσκόπηση.