Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Χονγκ Κονγκ στην εξουσιοδότηση μασκών απορρίματος COVID από την 1η Μαρτίου

February 28, 2023

Χονγκ Κονγκ στην εξουσιοδότηση μασκών απορρίματος COVID από την 1η Μαρτίου

 

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ (Reuters) - το Χονγκ Κονγκ θα ανυψώσει τον κανόνα covid-19 μασκών, κύρια εκτελεστική Κα-εξάρτηση του Lee που λέεται την Τρίτη, μια κίνηση για να δελεάσει τους τουρίστες και τις επιχειρήσεις πίσω και να αποκαταστήσει τη κανονική ζωή στο οικονομικό κέντρο περισσότερο από τρία έτη αφότου επιβλήθηκε αρχικά ο ακριβής κανόνας.

 

Το μέτρο θα εφαρμοστεί την Τετάρτη, Lee που λέεται σε μια διάσκεψη ειδήσεων. Η ειδική διοικητική περιοχή Χονγκ Κονγκ είναι μια από τις τελευταίες θέσεις στον κόσμο όπου η φθορά των μασκών είναι ακόμα υποχρεωτική.

 

Για τα περισσότερα από το τελευταία τρία χρόνια, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο έχουν ακολουθήσει πολιτική πνευμονίας της Κίνας μηά νέα στεφανιαία. Το Χονγκ Κονγκ άρχισε τους ακριβείς κανόνες πνευμονίας νέος-κορωνών του πέρυσι, αλλά η φθορά των μασκών έχει παραμείνει αμετάβλητη από το 2020.

 

«Σκεφτόμαστε ότι αυτό είναι ο καλύτερος χρόνος να λάβει η παρούσα απόφαση. Είναι ένα σαφές μήνυμα που το Χονγκ Κονγκ λαμβάνει σε κανονικό.»

 

Στις υψηλού κινδύνου θέσεις όπως τα νοσοκομεία, οι διευθυντές μπορούν να αποφασίσουν εάν για να απαιτήσει το προσωπικό και τους επισκέπτες για να φορέσει τις μάσκες, είπε.

 

Η γειτονική ειδική διοικητική περιοχή του Μακάο είπε στις 26 Φεβρουαρίου ότι απαιτήσεις μασκών σχετικές με COVID - 19 θα ανυψωθούν στις περισσότερες θέσεις, εκτός από το δημόσιο μέσο μεταφοράς, τα νοσοκομεία και μερικές άλλες περιοχές.

 

Στη ηπειρωτική Κίνα, οι κάτοικοι δεν πρέπει για να φορέσουν τις μάσκες υπαίθρια, αλλά οι αρχές τις ενθαρρύνουν για να φορέσουν τις εσωτερικές περιοχές μασκών δημόσια όπως οι αερολιμένες και οι σταθμοί τρένου.

 

Το Χονγκ Κονγκ κινήθηκε για να καταργήσει τις μάσκες αυτό το μήνα αφότου προώθησε η κυβέρνηση μια εκστρατεία αποκαλούμενη «γειά σου Χονγκ Κονγκ» για να προσελκύσει τους τουρίστες και τις επιχειρήσεις που έχουν μείνει μακρυά από την πρώην βρετανική αποικία από το 2020.

 

Το Χονγκ Κονγκ είναι αυστηρό για τους κανονισμούς μασκών, ακόμη και στα σχολεία, όπου ακόμη και τα 2χρονα παιδιά πρέπει για να φορέσουν τις μάσκες υπαίθρια. Πολλοί σπουδαστές και δάσκαλοι ανησυχούν για τον αντίκτυπο που αυτό έχει στην εκμάθηση και την ανάπτυξη παιδιών.

 

Οι σπουδαστές πρέπει ακόμα για να δώσουν μια καθημερινή γρήγορη εξέταση αντιγόνων για να ελέγξουν για COVID - 19, αν και οι αρχές ανήγγειλαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι η δοκιμή θα αποβληθεί για τους σπουδαστές Γυμνασίων από την 1η Μαρτίου και για τα δημοτικά σχολεία και τα κέντρα φροντίδας των παιδιών από τις 15 Μαρτίου.

 

Οι επιχειρηματικές μονάδες, οι διπλωμάτες και πολλοί κάτοικοι έχουν χτυπήσει τους νέους στεφανιαίους κανονισμούς πνευμονίας του Χογκ Κογκ, λέγοντας απειλούν την ανταγωνιστικότητα και τη θέση της πόλης ως διεθνές οικονομικό κέντρο.