Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Ο κόσμος πρώτο OTC πιστοποίησε την προφορική ρευστή εξέταση covid-19 αντιγόνων!

June 8, 2021

Η Co. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ HANGZHOU ALLTEST, ΕΠΕ είπε που είναι πρόσφατα λαμβανόμενο πιστοποιητικό CE OTC της Ευρώπης για τη γρήγορη δοκιμή covid-19 αντιγόνων του (προφορικό ρευστό) για τη μόνη δοκιμή, και είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση SAR-CoV-2 nucleocapsid πρωτεϊνικών αντιγόνων παρόντων στο ανθρώπινο προφορικό ρευστό.

 

Αυτή η δοκιμή σχεδιάζεται για την εγχώρια χρήση με τα μόνος-συλλεχθε'ντα προφορικά ρευστά δείγματα στα άτομα που υποψιάζονται covid-19. Οι δυνάμεις OTC covid-19 γρήγορη δοκιμή αντιγόνων (σάλιο) είναι ΕΎΚΟΛΕΣ (συλλογή δειγμάτων), ΓΡΉΓΟΡΕΣ (αποτελέσματα στο χρόνο δοκιμής 15 λεπτών), ΑΠΛΈΣ (λειτουργία, κανένας εξοπλισμός που απαιτείται), και την ΥΨΗΛΉ ΑΚΡΊΒΕΙΑ.

 

Το OTC covid-19 γρήγορη δοκιμή αντιγόνων (σάλιο) επιτυγχάνει τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μόνο, η τελική επιβεβαίωση πρέπει να βασιστεί στα κλινικά διαγνωστικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα είναι για την ανίχνευση SAR-CoV-2 nucleocapsid πρωτεϊνικών αντιγόνων. Ένα αντιγόνο είναι γενικά ανιχνεύσιμο στα ανώτερα αναπνευστικά δείγματα κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης μόλυνσης. Τα θετικά αποτελέσματα δείχνουν την παρουσία προερχόμενων από ιό αντιγόνων, αλλά ο κλινικός συσχετισμός με την ιστορία ασθενών και άλλες διαγνωστικές πληροφορίες είναι απαραίτητος για να καθορίσει τη θέση μόλυνσης. Τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να εξεταστούν στα πλαίσια των πρόσφατων εκθέσεων ενός ασθενή, της ιστορίας και της παρουσίας κλινικών σημαδιών και συμπτωμάτων σύμφωνων με covid-19.

 

Ένα κλινικό evalution διευθύνθηκε συγκρίνοντας τα αποτελέσματα έλαβε τη γρήγορη δοκιμή covid-19 αντιγόνων με τα αποτελέσματα της δοκιμής rt-pcr. Η κλινική δοκιμή περιέλαβε 406 προφορικά ρευστά δείγματα. Σύμφωνα με ALLTEST, τα αποτελέσματα της δοκιμής κατέδειξαν την ιδιομορφία 99,3% και την ευαισθησία 90,1% με μια γενική ακρίβεια 97,0%. Η παρατηρηθείσα ακρίβεια μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την επικράτηση του ιού στον πληθυσμό.

 

ALLTEST παρέχει μια πλήρη λύση για τη διάγνωση covid-19, η οποία παρέχει τις πολλαπλές επιλογές αξιόπιστων covid-19 γρήγορων δοκιμών (και δοκιμές αντισωμάτων αντιγόνων και IgG/IgM) εγκαίρως. Τοποθετημένος σε Hangzhou οικονομικό και την περιοχή ανάπτυξης Technologic, P.R Κίνα.