Μας ελάτε σε επαφή με
Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13989889852

WhatsApp : +8613989889852

Χρόνος κατάρτισης για AllTest στις 15 Μαρτίου

March 15, 2023

Χρόνος κατάρτισης για AllTest στις 15 Μαρτίου

 

Σήμερα, η Co. βιοτεχνολογιών Hangzhou AllTest, ΕΠΕ είναι υπερήφανη για να αναγγείλει την έναρξη των νέων Chemiluminescence της Immunoassay προϊόντων. Η κατάρτιση προϊόντων πρόκειται να βοηθήσει τους υπαλλήλους για να μάθει για περισσότερες λεπτομέρειες των προϊόντων.

 

Η εκπαιδευτική συνεδρίαση είχε τέσσερα μέρη. Κατ' αρχάς, ο εκπαιδευτικός ομιλητής εισήγαγε τη Co. βιοτεχνολογιών Hangzhou AllTest, τα προϊόντα του ΕΠΕ και τις υπηρεσίες. Μετά από αυτόν, όλοι οι υπάλληλοι είχαν μια βασική κατανόηση των προϊόντων και της λειτουργίας τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρόνος κατάρτισης για AllTest στις 15 Μαρτίου  0

 

Έπειτα, ο εκπαιδευτικός ομιλητής εξήγησε μια περιεκτική επισκόπηση κάθε μεμονωμένου προϊόντος. Αυτό το μέρος της κατάρτισης επιτρέπει σε όλους τους υπαλλήλους για να γίνει πεπειραμένους για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις ικανότητες κάθε προϊόντος.

 

Τρίτον, οι υπάλληλοι έλαβαν την εμπράγματη κατάρτιση για κάθε ένα από τα προϊόντα. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στους υπαλλήλους για να πάρει έναν πλήρη έλεγχο για το πώς να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα σε ποικίλες διαφορετικές καταστάσεις.

 

Τέλος, λαμβανόμενες υπάλληλοι καθοδήγηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Αυτές οι οδηγίες παρέχηκαν από τους πεπειραμένους εκπαιδευτικούς και τους συναδέλφους Ε&Α.

 

Συνολικά, η Co. βιοτεχνολογιών Hangzhou AllTest, ΕΠΕ εκπαιδευτική συνεδρίαση των νέων προϊόντων έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους υπαλλήλους να γίνουν ικανότερους και άνετους χρησιμοποιώντας τα πιό πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα. Η Co. βιοτεχνολογιών AllTest Hangzhou, ΕΠΕ εκπαιδευτική συνεδρίαση των προϊόντων είναι βέβαια να βοηθήσει τους υπαλλήλους και την επιχείρηση να πετύχουν στο μέλλον.