200ng/Fentanyl κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής μιλ. υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων μια διάγνωση βημάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Dmd-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 200ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

200ng / ml Γρήγορη ανάγνωση Fentanyl Υψηλή ακρίβεια Ένα βήμα Drug of Abuse Δοκιμή Kit Διάγνωση Test Panel Powder   Με CE

Εφαρμογή:

Ο Πίνακας ταχείας δοκιμασίας Fentanyl είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσολογική δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του Fentanyl σε αποκοπή των 200ng / ml.
Αυτός ο προσδιορισμός παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αποτέλεσμα αναλυτικής εξέτασης. Πρέπει να χρησιμοποιείται μια πιο συγκεκριμένη εναλλακτική χημική μέθοδος προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η αέρια χρωματογραφία / φασματομετρία μάζας (GC / MS) είναι η προτιμώμενη επιβεβαιωτική μέθοδος. Κλινική εξέταση και επαγγελματική κρίση θα πρέπει να εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα δοκιμής κατάχρησης φαρμάκου, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

Περιγραφή:

Η φεντανύλη ανήκει σε ισχυρά αναλγητικά ναρκωτικών και είναι ένα μ ειδικά διεγερτικό για τους υποδοχείς οπιούχων. Η φαιντανύλη είναι μία από τις ποικιλίες που απαριθμούνται στη διαχείριση της «Ενιαίας Σύμβασης ναρκωτικών φαρμάκων του 1961» των Ηνωμένων Εθνών. Μεταξύ των παραγόντων οπιούχων που υπό διεθνή έλεγχο, η φαιντανύλη είναι μία από τις συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες για τη θεραπεία του μέτριου έως σοβαρού πόνου1. Μετά από συνεχή έγχυση φεντανύλης, ο πάσχων θα έχει την απόδοση παρατεταμένου συνδρόμου αποχής από οπιοειδή, όπως αταξία και ευερεθιστότητα κ.λπ., που παρουσιάζει τον εθισμό μετά τη λήψη της φαιντανύλης σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε σύγκριση με τους ναρκομανείς της αμφεταμίνης, οι τοξικομανείς που παίρνουν φαιντανύλη έχουν κυρίως την πιθανότητα υψηλότερου ποσοστού μόλυνσης από τον ιό HIV, πιο επικίνδυνη συμπεριφορά ένεσης και υπερβολική δόση φαρμάκων καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Η φεντανύλη που περιέχεται στο Πίνακα ταχείας ανίχνευσης FYL δίνει θετικό αποτέλεσμα όταν η συγκέντρωση FYL υπερβαίνει τα 200ng / ml.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Η συσκευή δοκιμής (σε κλειστούς θύλακες), τα δείγματα και τα όργανα χειρισμού πρέπει να τεθούν σε θερμοκρασία δωματίου (15-30 ° C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίγετε τις θήκες μέχρι να είστε έτοιμοι να εκτελέσετε τον προσδιορισμό.
Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη θήκη προστασίας και επισημάνετε τη συσκευή με την ταυτότητα ή την ετικέτα ελέγχου του ασθενούς.
ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1. Σκουπίστε με το πάνελ πάνω από την επιφάνεια στην οποία αναμένονται τα ναρκωτικά.
2. Αφαιρέστε το καπάκι του παρεχόμενου σωλήνα.
3. Γεμίστε όλα τα αποθέματα από τον παρεχόμενο σωλήνα του ρυθμιστή στο κάλυμμα προστασίας.
4. Τοποθετήστε το Multi Test αργά και προσεκτικά μέσα στο προστατευτικό κάλυμμα με ρυθμιστικό
5. Περιμένετε να εμφανιστούν γραμμές στη μεμβράνη και διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.


ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ
1. Ανοίξτε το σωλήνα και τοποθετήστε το στερεό στο ρυθμιστικό.
2. Κλείστε το σωλήνα με σταγονόμετρο και καπάκι. Ανακινήστε το για λίγο. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.
3. Αφαιρέστε το καπάκι του παρεχόμενου σωλήνα.
4. Γεμίστε όλα τα αποθέματα με διαλυμένες ουσίες στο κάλυμμα προστασίας.
5. Τοποθετήστε το Multi Test αργά και προσεκτικά στο κάλυμμα προστασίας με ρυθμιστικό.
6. Περιμένετε να εμφανιστούν γραμμές στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Ανατρέξτε στην παραπάνω εικόνα)

ΑΡΝΗΤΙΚΟ: * Εμφανίζεται μια έγχρωμη γραμμή στην περιοχή Ελέγχου (C) και εμφανίζονται έγχρωμες γραμμές στην περιοχή Test (T). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα καθορισμένα επίπεδα αποκοπής για ένα συγκεκριμένο φάρμακο που δοκιμάστηκε.


* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σκίαση των χρωματιστών γραμμών στην περιοχή δοκιμής (T) μπορεί να διαφέρει. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να θεωρείται αρνητικό όταν υπάρχει ακόμη και μια αμυδρή γραμμή.

ΘΕΤΙΚΟ: Στην περιοχή ελέγχου (C) εμφανίζεται μια έγχρωμη γραμμή και στην περιοχή δοκιμής (T) εμφανίζεται γραμμή NO. Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση του φαρμάκου στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από την καθορισμένη αποκοπή για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


INVALID: Δεν εμφανίζεται γραμμή στην περιοχή ελέγχου (C). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι εσφαλμένες διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πιο πιθανές αιτίες για την αποτυχία της γραμμής ελέγχου. Διαβάστε τις οδηγίες ξανά και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι άκυρο, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852