Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Ddi-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 300ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

Το CE χαρακτηρίζει γρήγορο Diazepam ανάγνωσης 300ng/ml ένα φάρμακο βημάτων της σκόνης επιτροπής δοκιμής εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης με τη υψηλή ακρίβεια και την υψηλή ευαισθησία

 

Εφαρμογή:

 

Η Diazepam γρήγορη επιτροπή δοκιμής είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Diazepam ένα κομμένο 300ng/ml.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Κλινική εκτίμηση και
η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Diazepam είναι ένα φάρμακο της οικογένειας βενζοδιαζεπινών που παράγει χαρακτηριστικά μια ηρεμώντας επίδραση. Έχει τις σπασμολυτικές ιδιότητες. Diazepam δεν έχει καμία επίδραση στα επίπεδα GABA και καμία επίδραση glutamate decarboxylase στη δραστηριότητα, αλλά έχει μια μικρή επίδραση στην γάμμα-αμινο transaminase βουτυρικού οξέος δραστηριότητα. Diazepam μπορεί να αντιμετωπιστεί προφορικά, ενδοφλεβίως ενδομυϊκά το (IM), ή ως suppository. Όταν αντιμετωπίζεται προφορικά, απορροφάται γρήγορα και έχει μια γρήγορη αρχή της δράσης. Η αρχή της δράσης είναι ένα έως πέντε λεπτά για IV διοίκηση και 15-30 λεπτά για IM διοίκηση. Η διάρκεια diazepam των μέγιστων φαρμακολογικών αποτελεσμάτων είναι 15 λεπτά σε μια ώρα και για τους δύο τρόπους της χορήγησης. Η βιολογική διαθεσιμότητα μετά από την προφορική διοίκηση είναι 100% και 90% μετά από την πρωκτική διοίκηση. Τα μέγιστα επίπεδα πλάσματος εμφανίζονται μεταξύ 30 και 90 λεπτών αφότου η προφορική διοίκηση 30 και 60 λεπτά μετά από την ενδομυϊκή διοίκηση μετά από την πρωκτική διοίκηση, τα μέγιστα επίπεδα πλάσματος εμφανίζονται μετά από 10 έως 45 λεπτά. Diazepam είναι ιδιαίτερα protein-bound, με 96 σε 99% του απορροφημένου φαρμάκου που είναι protein-bound. Η ημιζωή διανομής diazepam είναι 2 έως 13 λεπτά. Όταν diazepam αντιμετωπίζεται IM, η απορρόφηση είναι αργή, ακανόνιστη, και ελλιπής.
Diazepam που περιλαμβάνεται μέσα στη γρήγορη επιτροπή δοκιμής DIA παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση DIA 300ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Η συσκευή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή.
Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε τη συσκευή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1.Wipe με την επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα αναμένονται
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
3. Γεμίστε όλους τους απομονωτές από τον παρεχόμενο σωλήνα του απομονωτή στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή
5. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 0


ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ
1. Ανοίξτε το σωλήνα και υποβάλτε το στερεό στον απομονωτή.
2. Κλείστε το σωλήνα με dropper και την ΚΑΠ. Το τινάξτε ένας λίγος χρόνος. Περιμένετε 30 SEC.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
4. Γεμίστε όλους τους απομονωτές με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 1

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 2

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 3

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Το CE χαρακτηρίζει 300ng/το μιλ. Diazepam ένα φάρμακο βημάτων της υψηλής ακρίβειας εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 4

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852