Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Dcfy-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 500ng/ML Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

Το CE χαρακτηρίζει Carfentanyl (CFYL) ένα γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης βημάτων 500ng/ml της σκόνης επιτροπής δοκιμής εξαρτήσεων δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 

 

Εφαρμογή:

 

Η επιτροπή δοκιμής Carfentanyl (CFYL) γρήγορη (σκόνη) είναι μια γρήγορη immunochromatographic δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση του carfentanyl. Αυτή η δοκιμή θα ανιχνεύσει άλλες ενώσεις, παρακαλώ να αναφερθεί στον αναλυτικό πίνακα ιδιομορφίας σε αυτό το ένθετο συσκευασιών.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Το Carfentanyl είναι ένα ανάλογο συνθετικό αναλγητικό fentanyl οπιούχων. Είναι 10.000 φορές πιό ισχυρό από τη μορφίνη, κάνοντας το μεταξύ των πιό ισχυρών εμπορικά χρησιμοποιημένων οπιούχων. Το Carfentanyl ήταν πρώτα συντεθειμένο το 1974. Πωλείται με το εμπορικό φίρμα Wildnil ως γενικός πράκτορας αναισθητικού για τα μεγάλα ζώα. Οι παρενέργειες του carfentanyl είναι παρόμοιες με εκείνους fentanyl, που περιλαμβάνουν να φαγουρίσουν, ναυτία και αναπνευστική ύφεση, οι οποίες μπορούν να είναι απειλητικές για τη ζωή. Το Carfentanyl είναι ταξινομημένο ως σχέδιο ΙΙ στο πλαίσιο του ελεγχόμενου νόμου ουσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες με DEA ACSCN 9743.
Η επιτροπή δοκιμής Carfentanyl (CFYL) γρήγορη (σκόνη) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση σκονών που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα Carfentanyl. Η επιτροπή δοκιμής Carfentanyl (CFYL) γρήγορη (σκόνη) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση Carfentanyl 500 ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Η συσκευή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε τη συσκευή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1. Σκουπίστε με τη χαρακτηρισμένη δείγμα πλευρά της λουρίδας στην επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα υποψιάζονται.
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του φιαλιδίου απομονωτών.
3. Γεμίστε όλο τον απομονωτή από το φιαλίδιο απομονωτών στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε τη δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
5. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 0

 
ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
1. Ανοίξτε το φιαλίδιο απομονωτών και βάλτε ένα τσίμπημα του πιθανού στερεού μέσα στον απομονωτή.
2. Κλείστε το φιαλίδιο με dropper και την ΚΑΠ. Το τινάξτε σθεναρά για μια σύντομη περίοδο. Περιμένετε 30sec.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ dropper ΚΑΠ.
4. Γεμίστε όλο τον απομονωτή με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε τη δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 1

 
ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
1. Πάρτε έξω το φιαλίδιο απομονωτών και ανοίξτε το καπάκι. Τοποθετήστε την πατσαβούρα στο σωλήνα για 5-10 δευτερόλεπτα για να επιτρέψετε στο κεφάλι πατσαβουρών για να ενυδατωθεί λεπτομερώς στον απομονωτή.
2. Πάρτε έξω την πατσαβούρα και σκουπίστε τα στερεά επιφάνειας ήπια τουλάχιστον 3 φορές, και παρεμβάλτε έπειτα το φιαλίδιο και το μίγμα πατσαβουρών intobuffer καλά για τουλάχιστον 1 λεπτό. Συμπιέστε την πατσαβούρα αρκετές φορές με τη συμπίεση των εξωτερικών τοίχων του φιαλιδίου ενάντια στην πατσαβούρα που αναμιγνύει καλά. Τελικά συμπιέστε την πατσαβούρα για να κάνετε την μεγαλύτερη μέρος της παραμονής λύσης στο φιαλίδιο απομονωτών και να αφαιρέσετε την πατσαβούρα. Χρησιμοποιήστε τη λύση που λαμβάνεται έτσι ως δείγμα.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ dropper ΚΑΠ.
4. Γεμίστε τη λύση με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την επιτροπή δοκιμής αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 2

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 3

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 4

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Carfentanyl CFYL ένα βήμα 500ng/γρήγορο φάρμακο ανάγνωσης μιλ. της εξάρτησης δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης 5

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852