Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ.

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: DBA-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 300ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

Εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής διαγνώσεων 300ng/ml κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας (ΦΡΑΓΜΟΣ) με το CE 

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής βαρβιτουρικών είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των βαρβιτουρικών ένα κομμένο 300ng/ml.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Τα βαρβιτουρικά είναι κατευναστικά κνς. Χρησιμοποιούνται θεραπευτικά ως ηρεμιστικά, υπνωτικά χάπια, και anticonvulsants τα βαρβιτουρικά σχεδόν πάντα λαμβάνονται προφορικά ως κάψες ή ταμπλέτες. Τα αποτελέσματα μοιάζουν με εκείνων της δηλητηρίασης με το οινόπνευμα. Η χρόνια χρήση των βαρβιτουρικών οδηγεί στην ανοχή και τη σωματική εξάρτηση.
Τα σύντομης διάρκειας βαρβιτουρικά που λαμβάνονται σε 400 mg/ime'ra για 2-3 μήνες μπορούν να παραγάγουν έναν κλινικά σημαντικό βαθμό σωματικής εξάρτησης. Τα συμπτώματα απόσυρσης που βιώνονται κατά τη διάρκεια των περιόδων αποχής φαρμάκων μπορούν να είναι αρκετά αυστηρά να προκαλέσουν το θάνατο. Η δοκιμή βαρβιτουρικών που περιλαμβάνεται μέσα στη γρήγορη επιτροπή δοκιμής ΦΡΑΓΜΩΝ παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση ΦΡΑΓΜΩΝ 300ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Η συσκευή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή.
Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε τη συσκευή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1.Wipe με την επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα αναμένονται.
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
3. Γεμίστε όλους τους απομονωτές από τον παρεχόμενο σωλήνα του απομονωτή στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή
5. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ. 0


ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ
1. Ανοίξτε το σωλήνα και υποβάλτε το στερεό στον απομονωτή.
2. Κλείστε το σωλήνα με dropper και την ΚΑΠ. Το τινάξτε ένας λίγος χρόνος. Περιμένετε 30 SEC.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
4. Γεμίστε όλους τους απομονωτές με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ. 1

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ. 2

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ. 3

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Διάγνωση 300ng κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ΦΡΑΓΜΩΝ βαρβιτουρικών υψηλής ακρίβειας/εξάρτηση επιτροπής σκονών δοκιμής μιλ. 4

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852