Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ.

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Dap-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 10 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 1000ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

 

(Σκόνη) εξάρτηση επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων 1000ng/ml κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών υψηλής ακρίβειας άλφα-Pyrrolidinovalerophenone με το CE 

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής α-PVP (σκόνη) είναι μια γρήγορη immunochromatographic δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση άλφα-Pyrrolidinovalerophenone (α-PVP).
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Άλφα-Pyrrolidinovalerophenone (επίσης γνωστό ως α-PVP, α-PVP, άλφα-PVP, και Flakka) είναι μια συνθετική ουσία τονωτικών των χημικών κατηγοριών cathinone και pyrrolidine. Έρχεται γενικά υπό μορφή είτε κρυστάλλινης σκόνης είτε κρυσταλλωμένων shards που οι χρήστες μπορούν να λάβουν για να παραγάγουν τα ισχυρά αλλά βραχύβια πλήρους ευφορίας αποτελέσματα τονωτικών που είναι συγκρίσιμα με εκείνους του methamphetamine και της κοκαΐνης όταν ή ατμοποίησε. α-PVP έχει αναφερθεί για να είναι η αιτία, ή μια σημαντική συμβάλλουσα αιτία θανάτου στις αυτοκτονίες και τις υπερβολικές δόσεις που προκαλούνται από τους συνδυασμούς φαρμάκων. Έχει συνδεθεί επίσης με τουλάχιστον έναν θάνατο όπου συνδυάστηκε με το pentedrone και προκάλεσε τη συγκοπή καρδιάς.
Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής α-PVP (σκόνη) είναι μια γρήγορη διαγνωστική εξέταση σκονών που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί ένα μονοκλονικό αντίσωμα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά α-PVP. Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής α-PVP (σκόνη) παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση α-PVP 1000 ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

 

Η συσκευή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή.


Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε τη συσκευή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1.Wipe με την επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα αναμένονται.
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
3. Γεμίστε όλους τους απομονωτές από τον παρεχόμενο σωλήνα του απομονωτή στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή
5. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 0


ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ
1. Ανοίξτε το σωλήνα και υποβάλτε το στερεό στον απομονωτή.
2. Κλείστε το σωλήνα με dropper και την ΚΑΠ. Το τινάξτε ένας λίγος χρόνος. Περιμένετε 30 SEC.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
4. Γεμίστε όλους τους απομονωτές με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 1

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
1. Πάρτε έξω το φιαλίδιο απομονωτών και ανοίξτε το καπάκι. Τοποθετήστε την πατσαβούρα στο σωλήνα για 5-10 δευτερόλεπτα για να επιτρέψετε στο κεφάλι πατσαβουρών για να ενυδατωθεί λεπτομερώς στον απομονωτή.
2. Πάρτε έξω την πατσαβούρα και σκουπίστε τα στερεά επιφάνειας ήπια τουλάχιστον 3 φορές, και παρεμβάλτε έπειτα την πατσαβούρα στο φιαλίδιο απομονωτών και το μίγμα καλά για τουλάχιστον 1 λεπτό. Συμπιέστε την πατσαβούρα αρκετές φορές με τη συμπίεση των εξωτερικών τοίχων του φιαλιδίου ενάντια στην πατσαβούρα που αναμιγνύει καλά. Τελικά συμπιέστε την πατσαβούρα για να κάνετε την μεγαλύτερη μέρος της παραμονής λύσης στο φιαλίδιο απομονωτών και να αφαιρέσετε την πατσαβούρα. Χρησιμοποιήστε τη λύση που λαμβάνεται έτσι ως δείγμα.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ dropper ΚΑΠ.
4. Γεμίστε τη λύση με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την επιτροπή δοκιμής αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τη γραμμή ελέγχου να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

 

Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 2

 

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 3

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 4

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Άλφα - υψηλή ακρίβεια σκονών εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών Pyrrolidinovalerophenone 1000ng/μιλ. 5

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852