Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ.

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Dac-X14
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 κασέτα/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Σκόνη
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: 5000ng/ml Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

Μια γρήγορη δοκιμή βημάτων

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

 

Κατάλληλη και υψηλή σκόνη δοκιμής ευαισθησίας 5000ng/ml Acetaminophen εξαρτήσεων επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών με το CE 

 

Εφαρμογή:

 

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής Acetaminophen είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Acetaminophen ένα κομμένο 5000ng/ml.
Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Περιγραφή:  

 

Το Acetaminophen είναι ένα από τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα φάρμακα, όμως είναι επίσης μια σημαντική αιτία του σοβαρού τραυματισμού συκωτιού. Το Acetaminophen είναι το γενικό όνομα ενός φαρμάκου που βρίσκεται σε πολλά κοινά προϊόντα του (OTC) εμπορικού σήματος εξωχρηματιστηριακά, όπως Tylenol, και προϊόντα συνταγών (Rx), όπως Vicodin και Percocet. Το Acetaminophen είναι ένα σημαντικό φάρμακο, και η αποτελεσματικότητά της στην ανακούφιση του πόνου και του πυρετού είναι ευρέως γνωστή. Αντίθετα από άλλα συνήθως χρησιμοποιημένα φάρμακα για να μειώσει τον πόνο και τον πυρετό (π.χ., τα μη steroidalant εμπρηστικά φάρμακα (NSAIDs), όπως η aspirin, ibuprofen, και), στις συνιστώμενες δόσεις δεν προκαλεί τα δυσμενή αποτελέσματα, όπως η ταλαιπωρία στομαχιών και αιμορραγία, και θεωρείται ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις στο μαρκάρισμά του OTC ή Rx. Εντούτοις, η λήψη περισσότερο από του συνιστώμενου ποσού μπορεί να προκαλέσει τη ζημία συκωτιού, που κυμαίνονται από τις ανωμαλίες στις εξετάσεις αίματος λειτουργίας συκωτιού, ως την οξεία ανεπάρκεια ήπαρ, και ακόμη και το θάνατο. Πολλές περιπτώσεις της υπερβολικής δόσης προκαλούνται από τους ασθενείς που παίρνουν ακούσια περισσότερο από τη συνιστώμενη δόση (δηλ., 4 γραμμάρια ημερησίως) ενός ιδιαίτερου προϊόντος, ή με τη λήψη περισσότερων από ενός προϊόντων ο περιορισμός (π.χ., ένα προϊόν OTC και ένας περιορισμός φαρμάκων Rx). Η δοκιμή Acetaminophen που περιλαμβάνεται μέσα στη γρήγορη επιτροπή δοκιμής ACE παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση ACE 5000ng/ml.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

Η συσκευή δοκιμής (στις κλειστές σακούλες), τα δείγματα, και οι έλεγχοι πρέπει να παρουσιαστούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή.
Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από την προστατευτική σακούλα του και ονομάστε τη συσκευή με την ετικέτα προσδιορισμού ή ελέγχου του ασθενή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
1.Wipe με την επιτροπή πέρα από την επιφάνεια στην οποία τα φάρμακα αναμένονται.
2. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
3. Γεμίστε όλους τους απομονωτές από τον παρεχόμενο σωλήνα του απομονωτή στην κάλυψη προστασίας.
4. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή
5. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ. 0

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ
1. Ανοίξτε το σωλήνα και υποβάλτε το στερεό στον απομονωτή.
2. Κλείστε το σωλήνα με dropper και την ΚΑΠ. Το τινάξτε ένας λίγος χρόνος. Περιμένετε 30 SEC.
3. Βγάλτε την ΚΑΠ του παρεχόμενου σωλήνα
4. Γεμίστε όλους τους απομονωτές με τις διαλυμένες ουσίες στην κάλυψη προστασίας.
5. Παρεμβάλτε την πολυ δοκιμή αργά και προσεκτικά στην κάλυψη προστασίας με τον απομονωτή.
6. Περιμένετε τις γραμμές να εμφανιστείτε στη μεμβράνη και να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά και μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ. 1

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
(Παρακαλώ αναφερθείτε στην απεικόνιση ανωτέρω)
Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ. 2

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.


*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ. 3

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.


Εξάρτηση Acetaminophen 5000ng επιτροπής δοκιμής διαγνώσεων κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών/σκόνη δοκιμής μιλ. 4

 

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852