Γρήγορα διαβάστε στο πολυ φάρμακο τη γρήγορη κασέτα Α δοκιμής - προφορική ρευστή υψηλή ευαισθησία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AllTest
Πιστοποίηση: CE, ISO13485
Αριθμό μοντέλου: Προφορική ρευστή κασέτα (dsd-825-β στο dsd-895-β)
Ποσότητα παραγγελίας min: N / A
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25 φλυτζάνι/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
Δυνατότητα προσφοράς: 10 δοκιμές Μ/μήνας
Σχήμα: ALLTEST Δείγμα: Προφορικό ρευστό
Μέγεθος εξαρτήσεων: 25 T/Kit Αποθήκευση: 2-30℃
Κόψτε: Δείτε στο ένθετο Πιστοποιητικό: CE
Υψηλό φως:

γρήγορες εξαρτήσεις διαγνωστικής δοκιμής

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων φαρμάκων

 

Γρήγορη ανάγνωσης κασέτα δοκιμής πολυ-φαρμάκων γρήγορη μια προφορική ρευστή διάγνωση κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών με το CE και την υψηλή ευαισθησία

 

 

Εφαρμογή και περιγραφή: 

 

Το γρήγορο φλυτζάνι δοκιμής πολυ-φαρμάκων για AMP/ΣΥΝΆΝΤΗΣΕ το ΦΡΑΓΜΌ BUP/6-MAM/TML/FYL/CFYL/MDPV/α-PVP/ALC ΚΟΥΝΙΏΝ K2/KET/COC/OPI/THC/PCP/MTD/MDMA/BZO/OXY/και οι μεταβολίτες τους είναι μια γρήγορη, προφορική ρευστή διαγνωστική εξέταση που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα μονοκλονικά αντισώματα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα συγκεκριμένων φαρμάκων στο ανθρώπινο προφορικό ρευστό.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει;

Επιτρέψτε στην κασέτα, το δείγμα, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. Καθοδηγήστε το χορηγό για να μην τοποθετήσετε τίποτα στο στόμα συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων τροφίμων, ποτών, γόμμας ή καπνού για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από τη συλλογή.
1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Αφαιρέστε το συλλέκτη από τη σφραγισμένη σακούλα και παρεμβάλτε το τέλος σφουγγαριών του συλλέκτη στο στόμα. Ενεργά σφουγγαρίστε το εσωτερικό του στόματος και της γλώσσας για να συλλέξετε το προφορικό ρευστό για συνολικά 3 λεπτά έως ότου το σφουγγάρι γίνεται πλήρως διαποτισμένο. Ευγενής η συμπίεση του σφουγγαριού μεταξύ της γλώσσας και των δοντιών θα βοηθήσει τον κορεσμό. Κανένα σκληρό σημείο δεν πρέπει να γίνει αισθητό στο σφουγγάρι όταν διαποτίζεται.
3. Αφαιρέστε το συλλέκτη από το στόμα. Η θέση διαπότισε τον προφορικό ρευστό συλλέκτη στο σωλήνα συλλογής και το σφουγγάρι Τύπου πλήρως ενάντια στο διηθητήρα για να συλλέξει το προφορικό ρευστό. Απορρίψτε το συλλέκτη. Σπάστε απότομα την ΚΑΠ που κλείνει στο σωλήνα συλλογής.
4. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Ξεβιδώστε την κάλυψη ΚΑΠ από το σωλήνα συλλογής. Αναστρέψτε το σωλήνα συλλογής και μεταφέρετε 3 πτώσεις του προφορικού ρευστού (περίπου 120 µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Τοποθετήστε την κεφαλή κοχλίου στο σωλήνα συλλογής. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
5. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα λουρίδων φαρμάκων σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 1 ώρα.
6. Διαβάστε το αποτέλεσμα λουρίδων οινοπνεύματος σε 3-5 λεπτά. Συγκρίνετε το χρώμα του μαξιλαριού αντίδρασης με το παρεχόμενο separately/on διάγραμμα φύλλο αλουμινίου χρώματος για να καθορίσετε το σχετικό επίπεδο οινοπνεύματος.
7. Εφαρμόστε τη σφραγίδα ασφάλειας άνω της κεφαλής κοχλίου και στείλετε στο εργαστήριο για την επιβεβαίωση εάν είναι απαραίτητο.
 

Γρήγορα διαβάστε στο πολυ φάρμακο τη γρήγορη κασέτα Α δοκιμής - προφορική ρευστή υψηλή ευαισθησία 0

 

 

 

 

 

 

Γάτα. Αριθ. Περιγραφή προϊόντων Δείγμα Σχήμα Μέγεθος εξαρτήσεων Κόψτε Θέση
Dsd-825-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 2 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ Δείτε το ένθετο CE
Dsd-835-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 3 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-845-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 4 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-855-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 5 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-865-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 6 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-875-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 7 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-885-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 8 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE
Dsd-895-α Το προφορικό ρευστό πολυ-φάρμακο 9 φάρμακα εξετάζει μια κασέτα Προφορικό ρευστό Κασέτα 25 Τ CE

Στοιχεία επικοινωνίας
selina

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852